canım istersen özelden konuşalım senin sorunun cevapları bende var sanırım gönderiyom şimdi
kız arkadaşlar aşkım canım der. biz burada bile birbirimize canım diyoruz. biz kızız ,kadınız.Yine cevabım aynı "empati" kur..onun bir erkek arkadaşıyla aşkımlı canımlı yazıştığını düşün.
ne kadar süredir birliktesiniz
umarım geçici birşeydir canım. ama zamanla ortaya çıkan huyları böyleyse dikkatli ol derim.. belki de sana diş geçirmeye çalışıyordur ama bence her türlü davranışına dikkat kesil...
kız arkadaşlar aşkım canım der. biz burada bile birbirimize canım diyoruz. biz kızız ,kadınız.
ama bir erkek reeldede,sanal dada aşkım canım dese garip kaçar. bu laflar bize yakışır. erkeklerde garip olur bu tarz hitaplar. o yüzden erkekle kız konuşmalarını kıyaslamak yanlış olur. konu sahibi,böyle bir adamla beraberliğe devam edersen bir gün gerçekten canını yakar. normal değil çünkü.
İlk okuduğumda konuştuğun arkadaşın erkek zannettim, sevgiline hak verecektim ama yanlış anlamışım. Ne kadar abartılı bir tepki bu
İki satır yazıdan insan sarraflığı yapıyor gibi olmak istemem ama bana sevgilinin ciddi sorunları var gibi geldi. Patolojik kıskançlık zamanla geçmez. Bugün bu olaydan dolayı bağırıp çağıran, "canını yakacağım" diye tehdit eden adamın yarın bir gün şiddet uygulaması çok olasıdır. Aman diyeyim, kendine dikkat et. Durumu net olarak anlamadan da ilişkinde ciddi bir boyuta geçme.
aha canım dediniz. sevgiliniz görmesin:)1 buçuk yıldır canım
olur canım özelden konuşalım
cnm msj yazamyrum şimdilik ama burda konuşalım bnm msj atmam için gereken 10 yazı var onları tamamladıktan sonra yazabiliyomuşum
benm adımda melek canım iyiym şimdi yemek yaptım eşimi bekliyorum sen napıyosun
işteyim bende canım işler bitti çıkış saatimi bekliyorum :) gelcekmisin diye aradım erkek arkadaşımı babam gelcek gibi babama haber vercem ondan yoksa aramazdım ilk baş aşkım dedi sonra aklına geldi galiba soğuk davrandı gelmicem işim var dedi şimdilik kendi haline bıraktım canım
hatasını anladı bence baksana ilk önce aşkım demiş büyüttüğünüde anlamış sıkma canını yarın sakin kafayla konuşmayı dene canım
öyle yapcam zaten canım şimdi üstüne gidersem kavga çıkar biraz durulsun öyle açarım konuyu hatasını anlar inşallah bidaha böyle tepki vermez
siz ne kadardır birliktesiniz canım
Niye ki
Kız da olsa karşındaki kişi aşkım, canım denmez
Lez sanmış adam sizi
Haklı da bence
Canım neyse de aşkım ne demek
Samimiyetin suyunu çıkarmaya gerek yok
Beni 1 buçuk senedir hiç mi tanımıo ama arkadaşımıda biliyor bütün arkadaşlarımla öyle konussam tamam ama benim samimi olduğum bir arkadaşım var sürekli öylede değiliz eylendik o zaman dalga geçtiğinizde çok belliydi bu kadar tepki göstermesi fazlaydı hoşuna gitmese bile güzelce söyleyebilirdi teşekkür ederim cevabın icin
Bana da tuhaf gelir, kız kıza aşkım vs denilmesi
Samimiyet bunlar denmese de olabilir ve daha doğal durur
Ama seninki psikopat galiba
Her saçma bulduğu şeyde 'senin canını yakıcam' diye tehdit mi ediyo
Neyin izahını yapıyosun
Seven can yakmayı düşünür mü
Defol git de
Canim benimkide ayni seyleri sorun yapiyordu.. yani belki o arkadasinla cok samimi oldugun icin kiskaniyordur. Ya da bazi tavirlarindan dolayi sevmiodur onu.. hatta en büyük olasilik; senin onunla cok iyi vakit gecirdigin icin zit gitmistir arkadasina. Yani baska bir aciklamasi yok. Sirf bi kizla canimli cicimli konustum diye bu kadar kizilmaz yani. baska nedenden dolayi. Bide bi sorum olucak.. baska kiz arkadaslarinlada canim askim felan diye konusuyormusun? Yani onlardada ayni tepkiyi verdimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?