bende artık ciddi ciddi anlaşamadığımızı düşünmeye başladım bu sıralar. halbuki nasıl iyiydikHatan alttan almak yapma.Tartışıyorken böyle oluyorsa gerçekten anlaşamıyormuşsunuz demek ki zorlamanın manası yok yolver gitsin
Benim bir arkadaşım vardı iyiliğe dediğim şeyler ona batar umursamazdı bende baktım beni farklı anlıyor uzaklaştım görüşmek istedi geçiştirdim en sonunda artık görüşmek istemiyorum dedim konu bitti öyle rahatladım ki çok şükür.bende artık ciddi ciddi anlaşamadığımızı düşünmeye başladım bu sıralar. halbuki nasıl iyiydik
evet kesinlikle çok yıpratıcı gerçektenBenim bir arkadaşım vardı iyiliğe dediğim şeyler ona batar umursamazdı bende baktım beni farklı anlıyor uzaklaştım görüşmek istedi geçiştirdim en sonunda artık görüşmek istemiyorum dedim konu bitti öyle rahatladım ki çok şükür.
önceden böyle değildi o yüzden anlam veremiyorum ama sanırım toleransım arttıkça o da dozajı bi tık daha artırıyorBu ne yaa insanlar hayati birbirlerine neden bu kadar zorlastirir. Bunu çekmeye ne mecburiyetin var arkadasim, bitir arkadasligini gitsin.
Aile değil akraba değil sadece arkadaş görüşmeyi kesince inanılmaz rahatlayacaksın inan bana hiç lazım değil neden daha önce bunu yapmadım diyeceksinevet kesinlikle çok yıpratıcı gerçekten
Sevgiliniz mi anlayamadım. Arkadassa sadece yol verin bu çok abartı.önceden böyle değildi o yüzden anlam veremiyorum ama sanırım toleransım arttıkça o da dozajı bi tık daha artırıyor
haklısınız teşekkür ederim desteğiniz içinAile değil akraba değil sadece arkadaş görüşmeyi kesince inanılmaz rahatlayacaksın inan bana hiç lazım değil neden daha önce bunu yapmadım diyeceksin
koçArkadaşın oğlak burcu mu acaba
Kız ne alaka benim de yükselen oglak asla öyle biri değilimArkadaşın oğlak burcu mu acaba
Önemli değilhaklısınız teşekkür ederim desteğiniz için
Aayyy hiçte sevmem
yok normal kız arkadaş sevgili olsa hiç çekmem :)Sevgiliniz mi anlayamadım. Arkadassa sadece yol verin bu çok abartı.
Bende oğlak burcuyumda çok sevdiğim insanlardan ekstra bir ilgi bekliyorum zor zamanlarımda hatta bazen dozajını kaçırıyorum o yüzden dedimKız ne alaka benim de yükselen oglak asla öyle biri değilimaksine konu sahibi bana çok benziyor
Bu yaşa geldim anladim kimse icin yormuyorum kendimi hayat kisa guzel seyler yasayalim huzur vermeyen gitsin.yok normal kız arkadaş sevgili olsa hiç çekmem :)
işte beynim duruyor ben mi hassas değilim diyorum o yüzden konu açmak istedim
öyleymiş yeni yeni tecrübe ediyorum bendeÖnemli değilbir koçla tartışılmaz eşimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?