Çözülemeyen arkadaş nasıl davranacağını bilemeyen ben

oldum zaten daha kötü olamam sanırım artık :)

Bence hatanız, arkadaşınızla sevgili gibi olmanız. Her gün görüşmek zorunda değilsiniz, kaldı ki size trip attığı günün öncesinde o günden için dinlenecem demiş, siz de plan yapmışsınız. E zaten yine de teklif etmişsiniz, açıklama yapmışsınız. Dengeyi kuramama dışında bir sorun yok bence. Ama o da hassastır dediğiniz gibi, geçer.

evet ben dengeyi biraz kaçırıyorum sanırım

Karşı tarafın yukseleni ne acaba Senin onu alt edecek kadar ağzın laf yapıyordur ama merhametin vardır yada seni frenleyen başka bişey o iki burca sahip olupta birini alt edememen normal değil yoksa
Keşke bilsem kaynanama sorayım aaah o merhamet annemden almışım ama onu burçtan değil belimi büken o birde vefa tek bir hareketi için...

Alttan alma ve anlamayana açıklama yapma. Baktın o kırdığını düşünüp dönüş yapmıyor, sende arama

Akıl tutulması yaşadığın belli zaten, ne zorun var böyle sorunlu bir insanla arkadaşlık yapmak için resmen çaba sarfediyorsun. Sal gitsin. Herkes kötü dönemden geçer ama karşısındakine zulüm gibi tavır ve davranışlar nedir yani.

Kaostan kavgadan beslenen insanları hiç sevmem ders çalışacağım dediginiz halde yazmış siz bulusalım dediginiz de naza çekmiş sonra da patlamış. Bu kisiden arkadaş olmaz. Sürekli tartisan biriyle arkadaş olunmaz. Yani moralim bozukken benime ilgilenen arkadaşımın olması hoşuma giderdi. Ama 24 yillik hayatımda hicbir arkadaşıma trip atıp tartışmadım. Görüslerimiz uymuyorsa ya da bana kötü davranıyorsa o an arkadasligimi kestim.size de ayninı tavsiye ederim. Kaliteli yalnızlık her zaman igidir.

Bu arkadaş filan değil sen derslerıne odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…