Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözüm bulana duaciyim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saç boyası kesin çözüm. Biz ilkokula giderken annem bizim yüzümden bitlenmisti. Kadın 30 yaşında ve çalışıyor. Tirlatmisti resmen. Ne kadar sıkıntı çekmişti. Sonra gitti boyatti ve geçti gitti.

Biz sürekli gaz yağı ile temizlemeye çalışıyorduk geçmiyordu bir türlü. Çünkü okuldan tekrar kapiyorduk. Sonra o bit şampuanlarıni keşfettik. O dönem okuldaki diğer ailelerde keşfetti galiba öyle sorun çözüldü.

Sen şimdi hamileymissin, bence bebisine çok dikkat et. Gaz yağı ve bit şampuanları tehlikeli olabilir. Saç boyası en kesin çözüm gibi doktoruna danismadan hiç bişey yapma. Sadece düşük değil maruz kaldığın kimyasallar bebek doğduktan sonra ilerleyen dönemlerinde ciddi problemlere sebep olabilir.

Bit kirli insanlarda çıkmaz,temiz saçları sever.
Sirkeli su deneyin suyla kariştirip,bide birinin sonrasında elleriyle temizlemesi lazım

Ben anaokulunda öğretmenlik yapıyorum bu yüzden ayda 1 saçıma bitten korunmak için sprey sıkıyorum. Malum birisinde varsa herkese geçiyor. ismini hatırlamıyorum suan eve gidince yazarım buraya. Sıkıyosun sonra tarıyosun o kadar. Bit falan gelmiyor saça. Ama ilk önce bitten arınması lazım saçının yoksa bir işe yaramaz sanırım. Gerçekten zor durum. 10 sene önce falan ilkokulda okurken dadanmıştı bana saçlarım sık ve kalın bide uzun. Her hafta temizliyodu annem yine geliyordu saçıma hiç unutmam.

Yazıldı mı bilmiyorum ama lavanta yağı da bit gelmesini engeller. Bitten arındığınız zaman saçınızı taradığınız taraga fırcaya lavanta yağı damlatın. Saçınızı tarayın. Saçınıza da damlatabilirsiniz.
Durulama gerektirmez. Bit pire gibi haşereleri uzak tutar.

Sadece sen degil evdeki herkes ilacla yikansin.

Her sabah ve aksam nevresimlerini degistir ve herseyini tersten utule

Hergun yikan..

Nasil gecmez ya 1 senede cok enteresan geldi bana.

Bide ben ogluma bit rozeti aldim.4 ay suresi etkin oluyor. Bi montuna takiyorum bitanede yakasina

Kizlar icinde bit tokasi varmis ondan kullam

Bitin pisliği bir taraftan kafanın içinde neyle besleniyor bu mahlukat kanını emermi ne yapar anneannem bazı insanların vücudu üretir biti derdi sizinkide öyle bir durumsa işin derinini bir araştırın tahlil falan yani

çok fena kaşınmaya başladım. bende 4 yaşındayken bitlenmiştim ablam okuldan getirmişti annem bütün saçlarımı akşama kadar yoluk yoluk yapıyodu. eşine söyleyip saçlarını temizletmen lazım. zaten onda da vardır senden bulaştı dersin

Bir de bir yıldır hamile olamayacağına göre bitinden kurtulmadan nasıl bu yola girdin

O bebek de bitlenirse ne olacak

En pratik öneri sirke gibi geldi gem de zararsız dene bir şey kaybetmezsin bolca al ve saf sirke ile yıka sar beklet sonra da sık dişli tarak ile tara

bit sana tekrar tekrar bulasiyor bi yerden
birde surekli bit $ampuani kullanirsan bitler $ampuaan direnç kazanir diye biliyorum
1 yildir surekli kullandiysan $ampuanlardan meedet umma san iyiederisn

zeytinuyagi uçlarindakileri siyirip dokuyor
mayonezde bitlerini olduryor dipkerdekini ama sireklere bisey yapmaz
sirkelrede naneli tras kopugu duydum

geçen yaz bizim evdeki herkesde vardi, iki çcugum esim ve ben
okuldan getirmis çocukla rbende hiç anlamam , ben farkedeene kdr butun evi sarmisti

hepimizi $ampuanladim , çocuklarin saçini çok kisa kkestiridm
kendi saçalrimi boyadim
arada hala kontrol eeiyorum

iki uç ayi buldu tamamen temizlemesi

İlk hamileligimde banada geçti hamile olmasan kesinlikle gaz yağı derdim
Eşine şöyle yeni geçti falan de
Eşim o zaman eczaneden bi karışım yaptırdı uç gün günde uç damla damlattim ne bit kaldı ne bisey
Niye utaniyosunki bu hamileligimde de uyuz olmuş olabilisrsin demişti cildiyeci öyle zor günler gecirmistim Allahtan değilmişim insanın başına gelebiliyor böyle şeyler
Geçmiş olsun

e$iyin haberi yok ve sampuanlanmadi galiba ondada var kesinlikle
1 yildir neden bu eziyeti çekdin ki
eczane ilaç alirken demiyormu evdeki herles kullanacak diye
hele doktor un mutlaka demesi lazim

1 yıldır kafanızda bitlerle yaşıyorsunuz ve hamilesiniz,eşim saçlarımı kestirmeme izin vermez diyorsunuz
eşinizden saklıyorsunuz,inanılır gibi değil
bu yazıyı okurken ben bile kaşınmaya başladım
eşiniz bu durumda bitsiz kalamaz ki ona da bulaşmıştır muhtemelen. en yakın zamanda eşinizle birlikte tedavi olun,şaçlarınızı kısaltın, evde yatak yorgan ne varsa elden geçirin. başka türlü mümkün değil

Ozonlu saç bakım jelleri var etkili olur diye dusundum. Allah kolaylik versin tez zamanda kurtulun insallah

Erkan Şamcı'dan duymuştum; mayonezin içine nane yağı koyarak bütün saça sürülmesini önermişti. Mayonezin bitleri besleyeceği gibi bir endişeye kapılmayın, bitler bu karışımda ölecektir demişti.

Babaannelerın tarakları olur bit sirke tarakları hangı ılacı kullanman konusunda pek bir bilgim yok ama o taraklardan bul ilaçla saclarını sonra o tarakla tara ınce sıkı dıslerı var o tarakların tara sirkelerı bile takılıyor taraklara sende rahatlatsın hepsi geçer mi bi fıkrım yok ama ÇOĞU gıdecektır gecene kadar uygula çok ıyı gelir. Hatta tarağın dıslerını babaannem iple sıkılastırırdı babaannem öyle gecırmıstı ben küçükken bitlerımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…