Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba benide alırmısınız bir takıma
81 kiloyum motive olamıyorum tek başıma
94ten 78 e kadar inmiştim ama 2 yıl içinde şimdi yne 81 oldum
hedefim 72
düzenli paylaşımda bulunacağıma söz veriyorum

hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuz :( oooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q

inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)

hoşgeldin merhabalar bende henüz bir gruba girmedim..yeni üyeyim ....boyumuz aynı sayılır...ama kilomuz :( oooo benim yasımda 22 şu rezilliğe bakın ...ama sizin kilonuz az ümitsiz olmamanız lazım...Basarırsınız....:)[/Q

inşallah Ümit var her zaman Hele ki dolabımı açıp giyecek bulamayınca hırs geliyor insana Hepimize başarılar :)

Hepimize başarılar bende giyeceğim istediğim herşeyiiii........:) Hep beraber bir takım olarak bunu başaracağız......

merhaba ben 27 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalmıştım 90 a çıktım şimdi ise 77 kiloyum bende aranıza katılmak istiyorum. desteğe ihtiyacım var:4:

merhaba ben 27 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım 65 ile hamile kalmıştım 90 a çıktım şimdi ise 77 kiloyum bende aranıza katılmak istiyorum. desteğe ihtiyacım var:4:

Bol paylaşım yaparım azimli ve istekliyim dersen 13. takıma beklerim canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X