Merhaba kızlar ben geldim...
Benide yarışmaya alın lütfen....
Kısada kendimden bahsedeyim...
Evliyim 64 kilo ile evlendim...
Sonra bir bakmışsın 6 ay içinde 74 kilo olmuşum...
Kocişe kendimi kanıtlamaya çalışıyordum sanırım,hergün çeşit çeşit yemekler..
Çerezler,aburcuburlar,tv karşısında yapılan film keyifleri...
Diyetisyene gitmeye karar verdim gittim de...
Tam o sırada hamiş olduğumu öğrendim...
Bizim için tam bir şoktu aynı zamandada mutluyduk tabi.
Boylece diyetisyene gitmekden vazgeçtim,kocişinde etkisi büyük.
Tabi birde hamilesin canın istiyor,iştah açık oluyor.
Kocişde evi doldurunca kiloyu takmaz oldum...
İşdeyken güzeldi aslında,ne olduysa son iki ayda oldu.
Sürekli uyku hali,haraketsizlik,bol iştah...
Ve ben doğumdan birgün önce 105 kiloyu gördüm..
Şok şok şok...
Doğumum sezeryan oldu.Eve geldiğimde 95 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam...
Sonra emzirme,uykusuz geçen geceler,ve işe başlamam derken çok uzatmiyim 7 ay içinde 78 kiloyu gördüm...
Kocişle sohbet ederken bana dedi ki...
Kilodan muhabbet açıldı...Hayatım senin standardın bu.Uğraşma kilo veremessin.
Böyle olduğunu kabullen...İradesizsin...
Yok canım dedim,kilo verirsem ne yapıcaksın.
Ne istiyorsun dedi..
İsteklerimi sıralamadım.Tamam hayatım bir maaşın senin.
55'i gör cebinde bil istediğini alırsın dedi.
Ve ben 1,5 haftadır dikkat ediyorum.
Bu sabah tartıldım...75.90 gördüm...
Yolum uzun ve tek devam etmek istemiyorum.
Bildirim yapmalı,gaza gelmeli ve salmamalıyım...
İşde böyle...
14.takim yeni üyeler aliyor.oraya gelebilirsin cnmBende hep zayif olma takintisi var zayiflagim zamanlarda bile hep kiloluyum dedim ve 3 dogum yaptim her seferinde kendi cabamla 18 kilo verdim simdi ise 1 yasinda bebeğim var zayiflamak icinse arkadas destegine ihtiyacim var tek başına olmuyor yine 18 kilo vermek istiyorum bazi tiyolar aldim onlari uygulayacagim hadi hayirlisi diyorumm :)
merhabalarr cumaları hep sevmişimdir yarışma fikri çok hoş
04.11.2013 de kendi çapımda diyete başladım 102.6 ile
18.11.2013 itibari ile 96.9 kg gördüm -5.7
Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma beklerim
merhabalarr cumaları hep sevmişimdir yarışma fikri çok hoş
04.11.2013 de kendi çapımda diyete başladım 102.6 ile
18.11.2013 itibari ile 96.9 kg gördüm -5.7
Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma beklerim
14.takim yeni üyeler aliyor.oraya gelebilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/224023-14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-9575.html
Tatlım anlayışına sığınarak arkadaşı 14. takıma çağırıyorum..14. takımın üyeye ihtiyacı var, bana gönderirmisin şeker
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post32655338 (14. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)
Merhaba suan 82 kiloyum dogum öncesi 70 kiloydum Bebegim 2 yasinda ve ben hic kilo veremedim 65 kilo hedefim bana yardımcı olabilir misiniz nasil bir yol izlemeli nerden başlamalı
kızlar selam
34 yaşındayım
beni de takımınıza alırmısınız
acilen 20 kilo vermem lazım
merhaba bende kilo vermek istiyorum yaklaşık 10 kilo fazlam var.Siteye bu yüzden üye oldum lütfen benide alın aranıza.)
Merhaba,çok uzun zamandır fazlalıklarımdan kurtulmak için dertleniyor ancak faaliyete geçemiyordum,bu geceye kadar.sizleri keşfettim! Muhteşemsiniz... Kurmuş olduğunuz bu grup dayanışması beni inanılmaz heyecanlandırdı,aranızda olmak istedim. ( tüm bunların üzerine "cinderella dayanışması" diye bir film izledim tam yerine oturdu tavsiye ederim.)
Gelelim hikayeme;35 yaşında 2 çocuk annesi, 1.62 boyunda 77,4 kg ağırlığındayım. Hedefim 20 kg vermek.bana yardımcı olur musunuz?
Inanıyorum ki bu birliktelik hepimizi hedefe taşıyacak.
Merhaba,çok uzun zamandır fazlalıklarımdan kurtulmak için dertleniyor ancak faaliyete geçemiyordum,bu geceye kadar.sizleri keşfettim! Muhteşemsiniz... Kurmuş olduğunuz bu grup dayanışması beni inanılmaz heyecanlandırdı,aranızda olmak istedim. ( tüm bunların üzerine "cinderella dayanışması" diye bir film izledim tam yerine oturdu tavsiye ederim.)
Gelelim hikayeme;35 yaşında 2 çocuk annesi, 1.62 boyunda 77,4 kg ağırlığındayım. Hedefim 20 kg vermek.bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?