Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
90 kilodan 63 kiloya kadar nmiştim kk sayesinden fakat geri almaya başladım veridkleirmi
şua n 69-7 arasındayım..

merhaba bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum.
90 kilodan 63 kiloya kadar nmiştim kk sayesinden fakat geri almaya başladım veridkleirmi
şua n 69-7 arasındayım..

masummcum benim takıma beklerim canım
2. takımı biliyosun

bende zayıflamak ıstıyorum daha önce 10 kılo vermıştım hamılleıkle aldım sımdı tekrar 10 kılom var 72 kıloyum 10 kılo versem yeter duyun sesimi lutfennnnn

Son düzenleme:
bende zayıflamak istiyorum ama tek başıma bir türlü başaramıyorum.Okuldan mezun olunca sınavlar iş telaşı derken yedimde yedim şuan 61 kiloyum yaklaşık 10 kilo fazlam var.Tek başıma olmuyor lütfen benide kabul edin:)

Bol paylaşım yapabilirim dersen eğer hemen 13. takıma beklerim.

kızlar cok istikrarsızım benıde forma sokucak arkadalara ıhtıyacım var benıde alın aranıza her gun paylasım yapabılırım bu kıloların gıtmesı lazım ((

kızlar cok istikrarsızım benıde forma sokucak arkadalara ıhtıyacım var benıde alın aranıza her gun paylasım yapabılırım bu kıloların gıtmesı lazım ((
Bol paylaşım yapabilirsen eğer 13. takıma beklerim.

Doğumdan bu yana 20 ye yakın kilo verdim şu anda 60.4 kiloyum boyum 1.60 vermem gereken bayağı kilom var daha hedefim 52 hergüne ayrıntılı paylaşım yapabilirim lütfen benide aranıza dahil edin

Bende kilo problemiyle ugrasıyorum.Geçen hafta diyestisyene gittim.71 le başladım diyete.Şuan 69 kioyum.Bende yarışmaya katılmak istiyorum...

Bende kilo problemiyle ugrasıyorum.Geçen hafta diyestisyene gittim.71 le başladım diyete.Şuan 69 kioyum.Bende yarışmaya katılmak istiyorum...

Bol paylaşım yapabilirim dersen eğer 13. takıma beklerim.

6.takım kaptan yardımcısıyım ancak takım üyeleri hep izinli olduğu ve geri dönüşler hala olmadığı için mümkünse takımlarda yer varsa aktif bişekilde katılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…