Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6.takım kaptan yardımcısıyım ancak takım üyeleri hep izinli olduğu ve geri dönüşler hala olmadığı için mümkünse takımlarda yer varsa aktif bişekilde katılmak istiyorum

9 .takıma beklerim canım

30 yaşında iki küçük bebek annesiyim.iki bebegimin arasında 16 ay var.üst üst e iki sezaryan doğum ve emzirirken tatlı krizlerim beni 79 kıloya taşıdı.oysa her iki uamileliğinde de 10 kilo aldim.1.60 boyum su an 77 kiloyum.enson uc hafra once tsrtildim ve tartimin pili bitti.su an ki kilomu bilmiyorum:)
benim kilo probleim asamadigim tatli krizleri ve abur cubur brslenmek.yoksa caya seker atmam ekmem yemem.ama tatli deyince kendimi tutamam.

bende gunluk yediklerimi yazmak kendimi kontrol etmek ve kontrol edilmek istiyorum.araniza beni de alin:)

siteyi uzun yillardir takip ediyorum ama yeni uye oldum ve ilk mesajim.geri dondugunuz mesaji insallah bulurum:)

2. takıma beklerim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-5474.html

Son düzenleme:
Merhaba,
173 boyunda 85 kg geçen sene 4 ayda 10 kg verdim tekrar devam etmek istiyorum. 3 gündür spor yapıyorum tekrar başladım. Bana da destek verin

Merhaba,
173 boyunda 85 kg geçen sene 4 ayda 10 kg verdim tekrar devam etmek istiyorum. 3 gündür spor yapıyorum tekrar başladım. Bana da destek verin

Kendimden kısaca bahsedeyim 1984 Ankara doğumluyum evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 60 kg ile başlayan doğum sürecim 105 le sonlandı ve 8 yıldır 90-100 kg arası gidip geliyorum. Oğlumun sünneti için geçen yaz 99 kg dan 87' ye düştüm (sadece yürüyüş ile) ama dikkat etmediğim ve hareketsiz yaşantımdan dolayı 94 ü tekrar gördüm. 20 şubatta karar verdim 20 hazirana kadar 74 olmalıyım. Çalışıyorum (masa başı). Eşim bırakıyor işe ve o alıyor. Yürüyş yapmayı çok seviyorum ama çok mümkün olmuyor köpekler ve tinerci çocukların etkisi...Malesef eşim yoğun çalıştığı için oda eşlik edemiyor bana Ev spor salonu gibi hertürlü spor aleti var çamaşırlık niyetine kullanıyorum çünkü evde yapacak enerji ve motiveyi bulamıyorum

Ve şimdi karar verdim 20 haziran 2013' e kadar 20 kg vermek istiyorum. 1 haftada 3 kg gitti... Hanımlar lokaline yazıldım haftanın 3 günü akşam iş çıkışı gidiyorum grup egzersizlerine gayet güzel geç bile kalmışım en önemlisi daha zindeyim birde hafta sonu yüzme kursu açıldı aynı lokalde orayada yazıldım bakalım sanki ilk defa bu kadar motiveyim...

Geçen sene topiğimde yazdığım özgeçmişim

39 yaşındayım. Boyum 1.73 kilom 80. Bu yaz ayağımı iki kez kırınca ve 3 ayı annemin güzel yemekleriyle başbaşa yatarak geçirince, hamileliklerimde bile görmediğim kiloyu gördüm. Tam 17kg aldım. Spor yapma onayını yeni aldım doktorumdan ve 1 haftadır spor yapıyorum. 3 kg gitti. Ama en kısa zamanda kalan 14 kg sağlıklı bir şekilde spor ve diyetle vermem gerek. Motive etmesi açısından bir gruba katılmak istiyorum.

Geçmiş olsun canım azimliysen ve bol paylaşım yaparım diyorsan 3. takıma bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-cuma-zayiflama-yarismasi.html#post32627366

Kocamla bahse girdik ben de başkalarına destek olmak ve beni destekleyecek insanlar bulmak için kk'ne attım kendimi.Biraz hırslı kişiliğim olduğu için yarışmalarım benim için daha iyi olacağına karar verdim.Vermem gereken toplam kilo 20.Şu an 83 kiloyum.

tüp bebek tedavisiydi,hamilelikti,loğusalıktı derken tam olarak 65 kiloya çıktım.hayatımda en fazla 52 kilo olmuş biri olarak bu 15 kilo fazlalığımı en kısa ama sağlıklı bir şekilde vermem gerekiyor.yemelerim önüne geçemiyorum artık.bana hırs ve yarış gerek.birilerinin beni kontrol edeceğini( diyetisyen gibi,hani tartacak rezil olmıyim korkusu ) bilmek bana lazım şey.
ben bu kiloyu veririm vermek zorundayım.çünkü yeni kıyafetler almak istiyorum.eskisi gibi oram buram fırtlar korkusu olmadan giyinmek istiyorum.beni de alırsanız mutlu hemde zayıf olurum.

azimliysen ve bol paylaşım yaparım diyorsan 3. takıma bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post32627366 (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması) (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

Merhaba kızlar ben geldim...

Benide yarışmaya alın lütfen....

Kısada kendimden bahsedeyim...

Evliyim 64 kilo ile evlendim...
Sonra bir bakmışsın 6 ay içinde 74 kilo olmuşum...
Kocişe kendimi kanıtlamaya çalışıyordum sanırım,hergün çeşit çeşit yemekler..
Çerezler,aburcuburlar,tv karşısında yapılan film keyifleri...

Diyetisyene gitmeye karar verdim gittim de...
Tam o sırada hamiş olduğumu öğrendim...
Bizim için tam bir şoktu aynı zamandada mutluyduk tabi.

Boylece diyetisyene gitmekden vazgeçtim,kocişinde etkisi büyük.
Tabi birde hamilesin canın istiyor,iştah açık oluyor.
Kocişde evi doldurunca kiloyu takmaz oldum...

İşdeyken güzeldi aslında,ne olduysa son iki ayda oldu.
Sürekli uyku hali,haraketsizlik,bol iştah...

Ve ben doğumdan birgün önce 105 kiloyu gördüm..

Şok şok şok...

Doğumum sezeryan oldu.Eve geldiğimde 95 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam...

Sonra emzirme,uykusuz geçen geceler,ve işe başlamam derken çok uzatmiyim 7 ay içinde 78 kiloyu gördüm...

Kocişle sohbet ederken bana dedi ki...

Kilodan muhabbet açıldı...Hayatım senin standardın bu.Uğraşma kilo veremessin.
Böyle olduğunu kabullen...İradesizsin...

Yok canım dedim,kilo verirsem ne yapıcaksın.
Ne istiyorsun dedi..

İsteklerimi sıralamadım.Tamam hayatım bir maaşın senin.
55'i gör cebinde bil istediğini alırsın dedi.

Ve ben 1,5 haftadır dikkat ediyorum.
Bu sabah tartıldım...75.90 gördüm...

Yolum uzun ve tek devam etmek istemiyorum.
Bildirim yapmalı,gaza gelmeli ve salmamalıyım...

İşde böyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…