bol paylasim yapabiliyorsan 5.takima bekliyoruzSlm kızlar
Ben temmuz 25 te dogum yaptım bebegim 5 aylık olmak uzere.gecen hafta tartılgımda 80 kiloydum.aburcuburu kestim aksamları ekmek yememeye calısıyorum bu hafta 3 kilo vermisim.bi grupla motive olsam devamlı veririm sanırım.calısıyorum ogretmenim.tenefuslerde aburcubur cok atıstırıyorum ama iste kesebilirsem motive olursam verebiliyorum ancak.astım hastasıyım kilolu olmak beni cok yoruyor( davetinizi bekliyorum hanımlar
Selam arkadaslar.ben bu siteye hergun girip bazi arkadaslarin topigine yazdim ama kimse duzenli cevap vermiyo yada girmiyo.bende bir grubum olsun istiyorum.su anki kilom 76.400 ilk hedefim 68 Insallah.iki sene once dogum yapinca ikinci kez 93 oldum.Insallah bu kez son rejimim olucak ve yaza istedigim gibi giyinicem.benide kabul ederseniz sevinirim
Benide alın aranıza beraber zayıflayalım:)
bol paylasim yapiyosan 5.takima gelebilirsin cnmHamileyken 38 kilo aldım ve 20 kilosunu 5 ayda verdim vermem gerekn 18 kilo daha var ve benide aranıza alınn:)
girebileceğim bir takım var mı5günde 1.1 kilo verdm hedefim ayda 6 kilo bu yolda yanlz olmk istemiyorum
Merhabalar,
Ben çocukluğumdan beri hep kilo problemi yaşadım.Tabi çocukken bu pek sorun olmadı.Herkes büyüyünce verir kilolarını diyip durdu.Böyle birşey olmadı.Ben hep kilo problemi yaşadım.Başarı öykülerimde oldu.Gerçekten azmettim ve çok kilo verdim fakat sonrasında korumaya yönelik hiç birşey yapmadığım için verdiklerimi fazlasıyla geri aldım.Hiç diyet yapmasaydım daha zayıf olabilirdim şuan ki halimden.Son iki yıldır fazla kiloluyum.Başlarda hep istesem veriyorum ben geçmişten belli bilincindeydim.Kendimi bu şekilde rahatlatıyordum heralde.Şimdi gerçekten aynaya baktığımda kendimi çok kötü hissediyorum.Aynalardan,fotoğraf makinelerinden kaçar oldum .Üstüme uygun kıyafet bulamamamda cabası..Bir an önce zayıflamak istiyorum .VE bu sürece bir takımla devam edip yarışmada yer almak istiyorum
14. takıma beklerim canım
canim 9. takima gelmek istersen beklerim seni ben 1 ay sonra memlekete gidecemde takimi sana emanet edebilirim eski kaptanmissin mademmrb ben irem 6. takım kaptanıyken hamilelik sebebiyle takımımdan ayrılmıştım takım kapanmış yeniden katılmak istiyorum nasıl bir yol izleyeceğim yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?