Aksam aksam güldürdün beni cnm ya..iyi aksamlar arkadaşlar 73 kiloyum 5 ay önce 61-62 kiloydumm
daha önceleri 75 kiloydum sağlıklı besleneRek 61- 62ye düştüm ama sonra dikkat etmedimm tekrar 70leri gördümşimdi tekrar zayıflamak istiyorum 3. takımda yarışmak istiyorum tabiki takımda banada yer varsa
Aksam aksam güldürdün beni cnm ya..
gel cnm,bir köseye sikistiririz senide..bekliyorum 3.takima
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. daha öncede sağlıklı beslenerek 12 kilo verdim ama şimdi bikaç kilosunu geri aldım. toparlanmam gerekli o yüzden bende katılmak istiyorum
Slm arkadaslar bende dogum.kilolarimdan kurtulmak istiyorum 169 boy 78 kilobeni takimina almak siteyen varmi acaba bide ilk defa katiliyorum takimlar burdanmi takip ediliyo baska sayfami var link atabilirmisiniz
İyi akşamlar ..Ben çocukluktan beri hep kilo problemi yaşıyorum..Eskiden 80 kiloydum son bi ayda 86.7 olmuşum..Bi haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve hergün bi saat yürüyüş yapıyorum..şimdi 83.5 oldum ..ama iki gün önce regl oldum..ondanmı bilmiyorum iki gündür pek dikkat edemedim yediklerime yürüyüşde yapamadım...Bende belki birbirimize yardımcı oluruz daha kolay kilo verebilirim diye bi gruba katılmak istiyorum..16 yaşındayım..boyum 1.64 hedefimde 54 kilo..
5.takim tekrar acildi..eger devam edip,orayi birlikte ayaga kaldirmak isterseni 5.takima gelebilirsinisMerhaba arkadaşlar; Cuma yarışmaları 5. takım mezunuyum, mezun olalı 6 ay gibi bir süre oldu..Ben bu zaman içerisinde malesef tekrar kilo aldım :26::26:
Burada zaman geçirdiğimde daha kararlı, daha istekli ve daha başarılı oluyorum..Aldığım kilo tabiki eskisi kadar değil ama ipin ucu kaçmadan tutmak istiyorum..
Beni kabul eden herhangi bir takımda bende olmak istiyorum
Kurallar ve olması gerekenler hakkında oldukça engin bilgiye sahibimyani takımımı ve kaptanımı yormadan cabla başla eriyip giderim
Sevgili püsküüt ve diğer takım arkadaşlarıma önemle arz eder, saygılarımı sunarım
5.takim tekrar acildi..eger devam edip,orayi birlikte ayaga kaldirmak isterseni 5.takima gelebilirsinis
5.takim tekrar acildi..eger devam edip,orayi birlikte ayaga kaldirmak isterseni 5.takima gelebilirsinis
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-10070.htmlTabiki gelirim..Ama ne yapmam gerekiyor ? Ben pek bilgili değilimde:)
Merhaba
Zayiflamak ve yeniden eski kiloma donmek istiyorum .spora baslayip diyetlede bunu pekiştirmek istiyorum .azimli ve iradeliyim. Diyet takimlari bu konuda en uygun yer.benide takiminiza alirmisiniz.
selam kızlar... ben 21 yaşında 162 cm ve 80 kg yım. ergenlikle birlikte kilolarım artsada 7 senedir polıkıstık over ve doğuştan astım hastası hastası olmam kullandığım ilaçlar ve oldukça stresli hayatımdan dolayı son 2 yılda 18 kg aldım. hayatımda bu kilolara yer olmadığını düşünüyorum. ileride bebek sahibi olmam için bu gerekli ayrıca yaza nişanlanıyorum ve sonbahar ya da ilbahar gıbı düğünüm var. ne olur bu küçük öğretmenide aranıza alın. istekliyim ve bunalımdayım. güneydoğuda görev yapıyorum. haliyle imkanım çok kısıtlı spor yapmam da sıkıntılı. beni aranıza alırsanız çok mutlu olurum. hormon tedavım devam ederken zayıflamam da bana çok şey katar... çoook teşekkürler güzel bayanlar :)
merhabalarr22 yaşındayım. kpss ye hazırlanıyorum. işten çıkıncada aldım kilocukları. tek başıma diyet-spor olayına hakim olamıyorum illa ki bi gruba dahil olmam gerekiyor. böylece iş disipline biniyor. ve disiplin konusundada iyiyim. şuan baskülün pili bitti. spor salonunda tartıldığımda 86 küsür kilodaydım. şimdiye kadar 6 lı rakamlara kadar düşebildim dukan diyeti sayesinde. ama boğazıma hakim olamadığımdan ve psikolojik olarak kötü olduğum zamanda verdiğim kiloları aldım. şuan hafta da 3 gün spor salonundayım 2 gün plates+1 gün fitness şeklinde. trampolinim var spor yapmadığım günler evde trampolin+plates şeklinde devam etmeyi planlıyorum. ayrıca beni en can alıcı yerden vuran nokta 27 ocak ta sevgilim gelecek. o beni zayıf hallerimden hatırlıyor. ve kilolu olarak çıkmak istemiyorum karşısına o yüzden imidaaattt diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?