Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4.takima gelebilirsin azimliyim bol paylasimda bulunurum diyorsan.

Merhaba kizlar ben yaklasik 1yil once 4. Takima katilmistim ama ozel sebeplerden dolayi birakmak zorunda kaldim simdi diyetisyenle zayifliyorum burasida destek olacak benim icin hangi takim isterse oraya gecebilirim

Merhaba kizlar ben yaklasik 1yil once 4. Takima katilmistim ama ozel sebeplerden dolayi birakmak zorunda kaldim simdi diyetisyenle zayifliyorum burasida destek olacak benim icin hangi takim isterse oraya gecebilirim

Yine 4. Takıma gelebilirsin istersen.

..........................................................

Son düzenleme:
79 kiloyum 2 haftadır uğraşıyorum 81 den düştüm hep beraber takım ruhuyla daha motive edici olur sanırım

Selamlar bastan zayıftm ama ne olduğunu bilmediğim şekilde kilo aldm 97yılında diyetisyen tarafından zayıfladım 98den itibaren yawaş yawaş kilo almaya başladım ne zaman diyet yapsam diyeti bırakınca 2 kat kilo aldm 1 ay önce endokrinilojiye gittim 6 kilo zayıfladm 1 ayda ama evde herkez yiyor benimde canım çekiyor
Yardım edin

Istersen 4. takima Gel beraber savasalim kilolarla

kızlar merhaba 67 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum.takım la motive olurum niye düşündüm.beni de alir misiniz.28 yaşındayım

merhaba kızlar. üzerimde vermem gereken en az bi 10 kilo var ve ben bunu tek basıma basaramıyorum. aranıza katılabilir miyim :/

merhaba kızlar. üzerimde vermem gereken en az bi 10 kilo var ve ben bunu tek basıma basaramıyorum. aranıza katılabilir miyim :/

Beraber basarmak istersen bol payladimdada bulunurum dersen 4. takim seni bekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…