merhaba arkadaslar.ben bundan 3 bucuk ay once dıyete baslamıstım ve bır bucuk ay duzenlı yaptım sonucta kılom 79.5ten 68 e kadar ınmıstı.sonrasında kılo sabıtlemek ıcın bıraktım 2 aydır yapmadım yedım yedım yedım bılerek.su an da sabıtkenmıs durumda ve 71.5.ben yenı dıyete basladım bugun dıyetısyen dıyetı ıle kılo vermeyı hedaflıyorum tekrardan bu kez de hedefım 58 kılo aranızda benı takımına almak ısteyen varsa memnun olurum arkadaslar bana ozel mesajdan ulasabılırsınız
Merhaba kizlar ben yaklasik 1yil once 4. Takima katilmistim ama ozel sebeplerden dolayi birakmak zorunda kaldim simdi diyetisyenle zayifliyorum burasida destek olacak benim icin hangi takim isterse oraya gecebilirim
Bende zayıflamak istiyorum ban yardımcı olurmusunuz
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
hoşgeldin canım,5.takımın yeni üyelere ihtiyacı var bence direk gidip bir merhaba demelisin79 kiloyum 2 haftadır uğraşıyorum 81 den düştüm hep beraber takım ruhuyla daha motive edici olur sanırım
hoşgeldin canım,5.takımın yeni üyelere ihtiyacı var bence direk gidip bir merhaba demelisin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-10097.html
Selamlar bastan zayıftm ama ne olduğunu bilmediğim şekilde kilo aldm 97yılında diyetisyen tarafından zayıfladım 98den itibaren yawaş yawaş kilo almaya başladım ne zaman diyet yapsam diyeti bırakınca 2 kat kilo aldm 1 ay önce endokrinilojiye gittim 6 kilo zayıfladm 1 ayda ama evde herkez yiyor benimde canım çekiyor
Yardım edin
Iyi gunlerr musayit bir takım var mı acaba ben de katılmak istiyorum
kızlar merhaba 67 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum.takım la motive olurum niye düşündüm.beni de alir misiniz.28 yaşındayım
Azimliyim ve bol paylasimda bulunurum diyorsan 4. Takıma beklerim canım.
merhaba kızlar. üzerimde vermem gereken en az bi 10 kilo var ve ben bunu tek basıma basaramıyorum. aranıza katılabilir miyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?