- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
[Bayanlar Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. 21 yaşındayım. 1,60 boyunda ve 93,3 kiloyum. Ortaokuldan beridir yavaş yavaş kilo aldım hep. 2 yıl önce yediklerime dikkat ederek 1 ayda 6 kilo verdim fakat tatilde tekrar yedim ve geri aldım. Tek başıma diyet ve spor yapmak zor geliyor. Şuan üniversitede okuyorum. Okula giderken bile dışarı çıkmak zor geliyor artık çünkü kilolarımdan çok çekiniyorum. Münkün olduğunca dışarı çıkmıyorum artık bir fobi olmaya başladı. Tek başıma diyet de sporda yapamıyorum bir süre sonra bırakıyorum ve daha çok kilo alıyorum. Sizlerden destek alarak, en azından yalnız olmadığımı bilerek daha çok gayret gösterip hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. İşin içine rekabet de girinc hırslı bir insan oluyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Gerçekten buna çok ihtiyazım var. Sizlerden haber bekliyorum. Hepinize tatlı günler
merhaba;
ben 29 yaşında 1,63 boyunda ve 78 kiloyumbu halimden çok mutsuzum. bana destek olacak ve gaza getirecek birşeylere ihtiyacım var, çevremden bu konuda destek alamıyorum. destek olursa ve kendimi birşeylere karşı sorumlu hissedersem başarabileceğime inanıyorum. bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584 3. takıma beklerim cnmm
teşekkürler..
şimdi 3.takımda hergün neler yediğimi ve hangi sporları yaptığımı yazıp, iki hafta sonra gruba kabul mu edileceğim :) bu şekilde anladım ama doğru mudur?
diğer kurallara da uyarak tabi..
peki ya ben ben napmaliyim bana da öğretinn :)
21 yasindayim 1.70 71 kiloyum evlilik arifesinde sayilirim bende fit olmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21 yaşındayım 160 boyundayım 77.5 kiloyum 15 gün önce 5 kilo verdim bugün isveç diyetine başladım bende aranıza katılabilirmiyim ama bilmiyorum neler yapacağımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana nasıl olduğunu tam olarak anlatırmısınız ben yeniyimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese Günaydın. Kilo vermeyi çok istiyorum diyerek başlayacağım sözlerime. .. Bu sefer pazartesi ya da ayin birini beklemedim. Uzun zamandır düşünüyorum cesaretimi topladım. Ben hayatı boyunca başardığı şeylerde illaki bir güç ve destek arayan birisiyim. Üniversiteyi kazanırken hep annemden 'kazanacaksın' demesini beklerdim. Aynı şekilde kpss de de.... çok şükür istediğim şeyleri başardım. Kilo vermeyi de çoğu kez denedim verdiğim de oldu...
Iki gün önce 25 yaşına girdim.
18 aylık bir kızım var ve emmiyor.
Sınıf öğretmeniyim çok şükür okullar kapandı.
168 cm boyunda ve 80 kiloyum.
Hamile kaldığımda 81 kiloydum ve 100 kilo ile doğuma girdim.
93 kilodan 80 e kadar kendi kendime ugraşarak verdim.
Eşim agustos ayında asker olacak.
Çok şükür bir rahatsızlığım yok.
HAYALİM ve hedefim 68 kg olmak.
Eşim gelene kadar bunu başarmak istiyorum.
Umarım güzel paylaşımlar yapacağım ve kilolar vereceğim bir takımım olur. 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim 14. Takıma bekleriz.Zayıf ve zarif görünme çabasında olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Benimde o kervana katılma zamanımin geldiğine inanıyorum. Çünkü formda düştüm iyice.Benim icin yenilenme zamanı. ..
27 yaşımda 170 cm ve 79 kg ağırlığındaki.
7 ay önce doğum yaptım.
Bu 7 ay zarfında kendi yöntemleriyle belli kilolar verdim fakat kendimi bırakınca hemen geri aldım.
Hedefim 65 kg olmak.Artık hedefe ulaşan kadar durmaycagim. Kararliyim.
Azimli takımın azimli üyeleriyle birlikte yarışmak istiyorum.
2 yasinda bir oglusum var hala emziriyorum en kisa zamanda kesicem , 1.69 boyundayim ve 78 kiloyum yas 31 cok acil kilo vermem lazim agustosda kardesimin dugunu var bir turlu diyet yapmayi basaramiyorum yardim edin banada kizlar
29 yaşındayım, 7 ay önce doğum yaptım. Evlenirken 62 kiloydum, hamileliğimin başında 78, doğuma 93 ile gittim, 86 ya kadar düştüm, sonra 92 ye çıktım. Evde kalmanın sıkıntısından yedim durdum, emziriyorum nasılsa dedim. Artık diyete başladım, pazartesi günü diyetisyene gittim, salı günü başladım. 3 günde 1 kilo vermişim. Benide bir takıma alırsanız sevinirim. Sürekli ne yediğimi birilerine anlatasım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?