Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hoşgeldin tatlımmmm dert edilecek bir şey yok birlikte yolcu hepsi çıtır olana dek beraberiz cnmm ilk adımı atmışsın bile

Merhaba daha önce bu forumda kilo verdim yine yapmak istiyorum,
ama takımlara daha önce katılmadım,
mümkün olduğunca bayanların aktif olup zaman ayırdığı bir gruba dahil olmak istiyorum

aktiflik tamamen sizlere bağlı cnmmm ne kadar çok katılım o kadar çok aktivite ve paylaşım oluyor hoşgeldin aramıza tekrar bitanemm

takım ruhu ve takım sorumluluğu kilo vermede çok etkili bitanemm en doğru kararı almışsın hoşgeldin aramıza

arkadaşlar mrb
65 kiloyum boyum 1.60
9 aylık evlıyım hamıle kalmadan 55 kılo olmak ıstıyorum ıkı haftadır yememe ıcmeme dıkkat edıyorum sabah aksam yuruyus yapıoyorum bakalım artık :))))):2:

merhaba canımmmm hoşgeldinnnn spora da başlamışsınnn takımla birlikte 55 e kısa sürede düşeceğine inanıyorum cnmm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779 hepinizi 8, takıma bekliyorum kızlar

Pjmugguet diskalifiye listesinde gözüküyor Sweetcim bilgin olsun.

Hoşbulldum syrıca da bıraz siteyi kullnmda da acemiyim bağışlayın bni bi hata yapıyorsammm

Merhabalar,

Bu gruba ve yarışmanıza katılmayı çok istiyorum. Çünkü kilo vermek için motivasyona çok ihtiyacım var. Hayatımda 2 kez diyet yaparak kilo vermeyi başardım. Ancak her ikisinde de diyeti bıraktıktan sonra daha fazla kilo aldım. Artık buna son vermek istiyorum. Yaş:32 Boy:1.70 Kilo: 70 Üniversiteye kadar çok zayıftım. İştahım da pek yoktu. Ancak ne olduysa Üniversite yıllarından sonra iştahımın da açılmasıyla birlikte kiloları aldım. Fastfood ve abur-cubur tüketimini çok seviyorum. Normal yemek olmasın bu ikisiyle karnımı doyurabilirim. Ancak en son ulaştığım kilo 78 olunca kilo vermeye karar verdim. Yediklerime biraz dikkat ederek, 9 ay gibi uzun bir sürede 70 kiloya inebildim. Ama bu kiloda takıldım kaldım. 2 Aydır spor yapmaya başladım. Hedefim 55. Yani 15 kilo vermem gerekiyor. Yarışma için hazırım :)

Merhaba canımmm hoşgeldin aramıza aradığın motivasyon ve destekse en doğru yerdesin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779 8. takıma bekliyorum cnm

Merhabalar ,
Yaklaşık 5 yıl once sizin ve cuma yarismasinin sayesinde tam hatirlamiyorum ama 20 kg kadar verdim suanda 65 kiloyum ve desteginize ihtiyacim var 10kg vermek istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim ne yaptiysam olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende katılmak istiyorum mümkünse bende abur cubur müdavimiyim geçen spora başladım 1 hafta sonra bıraktım ama acayip kafaya taktım göbeğimden nefret ediyorum hamile gibi duruyorum. 😢 of ağlicam ya

Bendee katilcammm bende 77 kg mim boy 1.69 hadiii benide alin

1.55 boyunda 84 kiloyum. akupunktur yaptırıyorum.
yemek yemeği çok seviyorum spordan nefret ediyorum. ama inş bu sefer olacak.
alsanıza beni yanınıza :)

20 yasındayım 5 yıl önce 80 kilodan 52 kiloya indim fakat 2 yıldır 63 kiloyum tekrar o zayıf günlerimi görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yeni üyeyim de :)

Merhabaa geçen sene burda bi grupta yarıştım ama çıkmak zorunda kaldım daha sonra bende aranıza katılmak istiyorum tekrardan.
20 yaşındayım 61,7 kiloyum hedefim 55

Bendee katilcammm bende 77 kg mim boy 1.69 hadiii benide alin

1.55 boyunda 84 kiloyum. akupunktur yaptırıyorum.
yemek yemeği çok seviyorum spordan nefret ediyorum. ama inş bu sefer olacak.
alsanıza beni yanınıza :)

20 yasındayım 5 yıl önce 80 kilodan 52 kiloya indim fakat 2 yıldır 63 kiloyum tekrar o zayıf günlerimi görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim yeni üyeyim de :)

Merhabaa geçen sene burda bi grupta yarıştım ama çıkmak zorunda kaldım daha sonra bende aranıza katılmak istiyorum tekrardan.
20 yaşındayım 61,7 kiloyum hedefim 55

8.takımda yer var bildiğim kadarıyla :)

Ablalarım merhaba öncelikle ben 15 yasindayim belki aranizda en kucuk benim bilmiyorum sitenize yeni üye oldum bu siteyi bayadir takip ediyordum ama uye olmamistim neyse ben suan 1.67 boyundayim ve 75 kiloyum 1 ay once 78 kiloydum buraya kadar geldim belki kendimi tutamamda kilo vermekten vaz gecerim diye isimi saglama alip motive olarak kilo vermek istiyorum yaşima ve yaşitlarima gore kiloluyum sizden ricam beni takimlariniza alın yaz tatilinde kilo vermek istiyorum üzerime hic birsey olmuyor.

Merhaba canım benim hoşgeldin aramıza en doğru kararı vermişsin azimli ve kararlıysan 8, takıma bekliyorum bitanemm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779

Eski takımımm kaptanı kim ki şimdi o zaman kaptan buralara baksın bizi de alsııınn

Tekrar hoşgeldin o zaman canım 8, takımın kaptanı Moni şu an izinli kaptan yardımcısı Efsax düğünü olduğu için yoğun fakat 8, takım çok şanslı

tüm takım kaptanları seve seve yardım ediyor bekleriz cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…