Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben daha önce 2.takım da yarisiyordum hamileligim nedeniyle ayrıldım uygun olan bir takıma tekrar girmek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar ,
Yaklaşık 5 yıl once sizin ve cuma yarismasinin sayesinde tam hatirlamiyorum ama 20 kg kadar verdim suanda 65 kiloyum ve desteginize ihtiyacim var 10kg vermek istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Merhabalar ,
Yaklaşık 5 yıl once sizin ve cuma yarismasinin sayesinde tam hatirlamiyorum ama 20 kg kadar verdim suanda 65 kiloyum ve desteginize ihtiyacim var 10kg vermek istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim

14. takıma bekleriz

Bende katılmak istiyorum. 104 kiloyA cıktım önümüzdeki yaz düğünüm var arada da söz nişan tabi. 165 boyundayım

Yine yeniden merhaba...

Daha önce birkaç kez yarışmaya katılmıştım fakat farklı özel sebeplerden ötürü bırakmak durumunda kalmıştım. En son 2009 yılında katılmıştım sanırım. 85 kiloya kadar çıktım.. Hala kiloluyum fakat önceki kadar değil şükür.. 31 yaşındayım, 1,65 boy ve 75 kiloyum..18 yaşında gurbet gelinliğinden , 25 yaşında yalnız ayakta kalma mücadalesine ve 30 unda artık hayatımı değiştirmeliyim dediğimde 13 yıl sonra üni. sınavlarına girdim ve şuan 2. sınıf öğrencisiyim. aşçıydım hatırlayanınız varsa şayet :) hayatımı değiştirdim büyük ölçüde ve artık kendimi de değiştirmeliyim.. ve artık kalıcı kurtulmak istiyorum bu kilolardan.. önceden yaşadıklarımdan olsa gerek özgüven eksikliği, kırıklığı vardı.. Neler başarabildiğimi gördükten sonra kendime güveniyorum artık..
ve diyorum ki beni de alınız lütfen sevgilerimle...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584 3, takıma bekliyorum canımmm

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 20 yaşında 68 kiloyum kilomu çok fazla buluyorum. Benide aranıza alır mısınız?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1. [Bayanlar Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. 21 yaşındayım. 1,60 boyunda ve 93,3 kiloyum. Ortaokuldan beridir yavaş yavaş kilo aldım hep. 2 yıl önce yediklerime dikkat ederek 1 ayda 6 kilo verdim fakat tatilde tekrar yedim ve geri aldım. Tek başıma diyet ve spor yapmak zor geliyor. Şuan üniversitede okuyorum. Okula giderken bile dışarı çıkmak zor geliyor artık çünkü kilolarımdan çok çekiniyorum. Münkün olduğunca dışarı çıkmıyorum artık bir fobi olmaya başladı. Tek başıma diyet de sporda yapamıyorum bir süre sonra bırakıyorum ve daha çok kilo alıyorum. Sizlerden destek alarak, en azından yalnız olmadığımı bilerek daha çok gayret gösterip hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. İşin içine rekabet de girinc hırslı bir insan oluyorum. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Gerçekten buna çok ihtiyazım var. Sizlerden haber bekliyorum. Hepinize tatlı günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…