yeni görebildim mesajları kusura bakmayın inşallah takipteyim artık :) bir hafta oldu 2 kilo verdim bileeee :)Merhaba canım benim hoşgeldin aramıza en doğru kararı vermişsin azimli ve kararlıysan 8, takıma bekliyorum bitanemm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779
Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 20 yaşında üniversite öğrencisiyim.uzun zamandır kilo problemim var aslında çocukluğum aşırı zayıf geçmiş hatta annem endişelenip doktorlara götürmüş bu çocuk bişey yemiyo çok zayıf diye daha sonra ergenlikle beraber hızla kilo aldım lise dönemimde 98 kiloydum 172 boyum var lisede diyet yaptım ve 1 buçuk 2 ayda 20 kilo kadar verdim ama maalesef sınav stresi ile tekrar 88 kilo oldum en kötüsü de sonra oldu işte her zaman Allah düşmanıma yaşatmasın dediğim bi ilişki yaşadım çok sevdim şimdi deli gibi pişmanım enerjimi rengimi aldı benden ama Allah'a şükürler olsun kurtuldum tabii bana stres ve kiloyla döndü 17 ay evden dışarı çıkmam bile yasak olduğu için doğal bir sonuçtu aslında.şimdi herşeyi tekrar geri kazanıp bu kiloları vermek istiyorum.şu an 105 kiloyum 1 hafta oldu diyete başlayalı 107.8 dim yolum uzun biliyorum ama hazırım artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum bu yolda bende sizinle olmak istiyorum birilerine paylaşmaya ihtiyacım var benide aranıza alırsanız mutlu olurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar, bende bir takıma girmek istiyorum.Son 5 sene içinde çok kilo aldım ve hiç mutlu değilim. Kesinlikle bu kilolardan kurtulmalıyım, tabiki bu zaman zarfında çok girişimlerim oldu ama sonuç hüsran �� Yine yeniden başlamak istiyorum yolum çok uzun ama eminim ki buna başarıcam ☺️Boyum 1:56 kilom: 102 ulaşmak istediğim kilo 60 ��İnşallah da olacak bu �� Görüşmek üzere...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&page=5587&p=35820169#post35820169 1.takıma bekliyorumBoy:167
Kilo:62
Hedef:50
Azimliyim fakat bir yarış içerisinde olursam daha çabuk veririm ben buna inanıyorum
Buraya ilk geldiğimde 65 tim yaklaşık 1 ayda 3 kilo verdim
Geriye kaldı 12 kilo :)
Boy: 157
Kilo:55
Hedef:48
Birlikte başaracağımı umuyorum 😄
Slm kızlar bende bi Yakima katılmak istiyorum 17 yasindayim boyum 156 suanki kilom 58.5. 2 aydir kalori sayiyorum spor yapiyorum 6 kilo verdim hedef 50 :)
merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda sık sık forumu takip ettim ancak hiç cesaret edip mesaj yazamadım. Kaç gündür çekinecek ne var diye düşünüyorum. Bir de 2 kilo vermemin etkisi olsa gerek. Ben şu an 78 kiloyum. Boyum 163 cm.
Bu kiloları nasıl aldım dersem. Çocukken toplu bir çocuktum fakat üniversitede özellikle okulun son yılında çok zayıfladım. 50 kilonun altına bile düşmüşlüğüm vardı. Fakat 52 kilo benim için idealdi. Sonra mezun oldum ve mecburi hizmetle bir ilçeye atandım. Eve çıkmadım öğretmen evinde kaldım. Yemek pişiremediğim gibi ilçe temiz olmadığı için dışarıdan da yiyemedim. Mütemadiyen top kek vs. yedim. Zaten sınava hazırlanıyordum. İlk sınava 62 kiloyla girdim, ikinciye 69Sonra kayınvalidemle tanışacağım yeni bir ilde yeni bir hayata başlayacağım derken 65 kiloya düştüm.
Asistanlığın başında da biraz kilo verip 62 kiloyla evlendim. Ne olduysa sonra oldu. Gün aşırı nöbetler, asla akşam yemeğine gidememeler ve iki günde bir tutulan kat nöbeti ( öğle yemeğinde de sağlıklı bir şeyler yiyemiyordum.) Akşam servisin işler bitince yemek yiyordum ki saat gece onbiri geçiyordu. Sonra 3-4 saatlik bir uyku. Sabah iki arada bir derede poğaça yiyerek 70 kiloya çıktım. Ancak büyük bir sorun vardı kiloları özellikle göbekten alıyordum, bu da zaten geç yediğim içindi. Kilo vermeye çalışarak üç yılı geçirdim. Üç kilo aşağı beş kilo yukarı derken 70,5 kilo ile hamile kaldım. Şu an 78 kiloyum ve yıllardır süre gelen bu sorunu halletmek istiyorum. Sürekli göbek saklamaya çalışmaktan, istediğim kotu giyememekten (ki uzun süredir giyemiyorum) ve özellikle doğumdan sonra şifon olmayan hiç bir şey giyememekten bıktım. Hele en yakın arkadaşımın düğününe pantolon ceket ile katıldım ya ne kadar üzülüyorum. Artık 44 bedeni bile zorlamaktan usandım.
Neyse bu hikayenin uzak geçmişte kalmasını ve bir gün başarı hikayemi yazmak istiyorum. Herkese tekrar merhaba diyorum.
selam ben burda yeniyim ve zayıflamak istiyorum ben de bir gruba katılabilir miyim?
yaşım 24 boy:165 kilo:76
üniversiteye girmeden önce 65 kiloydum okul yüzünden aldım vermek istiyorum beni de aranıza alın lütfenn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&p=35856188&posted=1#post35856188 hoşgeldin cnmmm 6, takıma beklerim
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
Merhaba. Ben de takıma girmek istiyorum.
164 cm boyundayım, kilom 74, yaşım 40. 15 yaşında 64 kiloydum. Ergenlik döneminde aldığım kiloları uzun süreçte vererek üniversiteyi bitirdiğimde 58 kiloya düştüm. ilk hamileliğimde 25 kilo alarak, doğum sonrasında 72 kiloda kaldım. Ardından 2. hamilelik ve sonuçta 77 kiloya kadar çıktım. Sağlık problemim nedeniyle spor yaparak 3 kilo verdim, sonra 1 kilo aldım. Geçen cuma başladığım diyetle 1 kilo verdim. Şu an 74 kiloyum. Sağlık problemim hala devam ediyor ve acilen 69 kiloya düşmem gerekiyor. Takım dayanışmasına ihtiyacım var.
Merhaba. Aranıza katıldığım için çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?