Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım takımda yazdım orda konuşalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım Tekrar yarışamasam da takım desteğini hissetmek için gelebilirim 13. takıma teşekkürler

kızlar benide aranız alın 165 boyunda 87 kiloyum 16 yaşındayım arkadaşlarımın yanında gerçekten cok moralim bozuluyor ben hep kiloluydum zaten ama arkadaşlarım 34 bedenken ben44 beden giyiyorum o deneme kabinlerinde kaç kere ağladığımı bile sayamadım o yüzden benide aranız alın bayramda karşılaştıklarında dalga geçmek yerine bakakalsınlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779 8, takıma beklerim cnmm

Son düzenleme:
Merhaba ben 158 boyunda 57 kiloyum 24 yasindayim hedefim 50 kilo olmak. Araniza katilmak ve zayıflamak istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yarin seyda coskunun diyetine basliyorum 69 kiloyum 1.65 boyum 21 yasindayim hangi gruba girmeliyim var mi yeni basliycak benimle hedef 53 :)

Ben yarin seyda coskunun diyetine basliyorum 69 kiloyum 1.65 boyum 21 yasindayim hangi gruba girmeliyim var mi yeni basliycak benimle hedef 53 :)

Eğer gerçekten kararlıysan ve kilo verebileceğine inanıyorsan 13. takıma bekliyorum canım seni

Tabiki kararliyim iki yil once 15 kilo verdim bu sitedeki yazilar sayesinde bu yaz da ayni sekilde saglikli formda bir yaz istoyorummm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…