Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba. Ben de 167 boyundayım ve kilom 82 itiraf etmekte zorlanıyorum ama doğrusu bu maalesef bu kiloya son 1 yılda ulaştım nasıl oldu anlamadım ama abur cubura çok dayandım sanırım. Şimdi onları kestim 1 aydır ama tabi diyet de şart. Kemdi kendime bir şeyler yapıyprum 2 kilo verdim bile iki hafta da ama tabi motivasyona da ihtiyacım var. Umarım bi gruba dahil olabilirim. İyi akşamlar.

merhaba yılladır bu siedeyim ve birkaç kee bu gruplara girip yapmayı denedim ama birtürlü olmadı şimdi ise gayet düzenli ilerliyorum birde gruplara katılayım dedim :)
boy: 165
baş. kilo:100
gün. kilo:80

1 60 boyundayım dogumdan beri 25 kilo vermiştim.80 den 55 54 leri gördüm.Fakat b 12 eksikliği nedeniyle olduğum iğneler 1 senede 6 kiloyu geri getirdi.Bende yarışmaya katılmak istiyorum.1 sene önce gruplara katılıp 5 kilo vermiştim.

13. takıma bekliyorum canım

Merhaba 28 yaşındayım. 79.8 kg kilom şu anda. Aslında uzun süredir diyetteyim ve diyet konusunda sıkıntı yaşamasamda spor konusunda aynı istikrarı sağlayamadım. Spor hayatımda aktif olmadığı içinde kilom takıldı bir süredir. Sporu bi süre yapıp sonra bıraktığım için motivasyonumu kaybetmemek için siteye üye oldum . 30 days shred grubuyla egzersize başlarken cuma takımlarından birinede katılmak istedim bu süreçte.

9. Takıma gelebılırsın

mrb 21 yaşındayım ve 94.3 kilom kilo verebilmek için motivasyona ihtiyacım var bende katılmak istiyorum nasıl katıla bilirim?..

teşekkür ederim hemen gelmeye çalışıcam bulabilirsem daha yeni buldumda burayı ne nasıl pek anlamadım. :)

Herkese merhaba .
Eğer kabul ederseniz gruplara katılmak isterim . 20 yaşındayım dün tartıldığımda 76.5 kiloydum boyum 1.75 kendi oburluğumdan ve kullanmak zorunda olduğum kortizonlardan sonra böyle oldum maalesef eski kilom 55 e geri dönmeyi çok istiyorum ve bunun için kendime haziran sonuna kadar zaman verdim umarım kabul edersiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…