Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

7. Takima gel guzelim

Merhabalar
95 kilodan 76.4 kiloya düştüm ve devam ediyorum durmak yok insallah.Disiplini ve takim calismasini seven birisiyim grup arkadaslarima karsi sorumlu oldugumda daha hizli verecegimi dusunuyorum kabul eden olursa elele verip zayiflamaya devam etmek istiyorum.

5. takıma bekleriz canım

Merhabalar, 28 yaşındayım 163 boyundayim ve bu gün tartildim 58 kiloyum . hedefim 54 . aslında çok zor değil ama motivasyon sorunum var :) lahana çorbası diyeti+ yoğurt kuru yapiyorum . bi gruba dahil olmak istiyorum beni kim alır

Azimli ve kararliysan 1. Takima bekleriz canim

bende kilo vermek istiyorummm yardım destek istiyorum. 165 boy 65-67 arası sürekli git gel yapıyorum. Eylülde düğünüm var ve hedefim 50 olmak benide alırmısınızz aranızaaaa

163 boyum ve 82 kilom. hedef kilom 57. yani 6 ay içerisinde 25 kilo kadar vermeyi düşünüyorum.

Balık etli birisiydim. Kullandığım ilaçlar, sakatlanmalar derken kısa sürede çok fazla kilo aldım. son 15 kiloyu 4-5 ay içerisinde aldım. Şimdi verme konusunda kararlıyım.

Selam, ben 43 yaşında 3 çocuk annesi ve 27 senelik evliyim.boyum 1.70 şu anda 110,kg.
Evlendiğimde 58 kiloydum.arka arkaya 3 çocuk hamileliklerde hep çok Kilo aldım ama 3üncü çocuktan sonra bile75 kg.inmiştim.daha sonra nasıl olduğunu anlamadan almaya devam ettim.Kilo aldıkça bunalıma girdim bunalıma girdikten yemeye devam ettim.zaman zaman sağlıksız diyetler yaptım verdim aldım.en Son iki sene önce tartıda çıktım 123 olmuşum.Sağlıklı beslenerek ve sporla 88 düştüm.hayatımın hatasını yaparak hem sporu bıraktım(o dönem ameliyat olmuştum)hemde yediklerini dikkat etmedim sonuç geçen hafta bi tartıldım 113 küsür olmuşum . Biraz dikkat etmeye başladım bugün 110,6ya indim.bugün öncelikle KK üye oldum bu sefer çok kararlıyım. Eminim bu sefer başarıcam.Bu yolda hem motivasyon için hemde hırs yapmak için aranıza katılmak istiyorum.Ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…