- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
merhaba 162 boyunda 89 kiloyum :) takimina almak isteyen var mi ki acaba
4. Takima bekliyoruz canim buyur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11329#post-39275354
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba 162 boyunda 89 kiloyum :) takimina almak isteyen var mi ki acaba
5. takıma bekleriz canım :))merhaba. daha önce de burda yarışarak kilo vermiştim. sonra diyetisyene giderek 6 kilo verdim. bir kaç aydır diyetisyene devam etmiyorum. onun yerine burda kalabalık, motivasyonu sohbeti bol bir grupta devam etmek istıyorum diyetime.. 62-64 kg arası gidip geliyorum. hedefim 55 kilo.
Canım 14. Takıma bekliyorum.105 kiloyum boyum 1.68 çocukluğumdan beri böyleyim. hedefim 70 kilo olmak. yarışarak motivasyonumun artacağını düşünüyorum. takımlarınızda bana da yer var mı acaba?
canım 1.takıma gel tanışalım...Merhaba bir takima ihtiyacim var kilom doksana yakin hedef 60 beni takimina alacak olan varmi acaba ?
Merhaba bir takima ihtiyacim var kilom doksana yakin hedef 60 beni takimina alacak olan varmi acaba ?
Merhabalar ben 24 yaşındayım 1.68 boyum var ve 95 kiloyum arada diyetler yapıp kilo verdiğim zamanlar oldu ama süreklilik saglayamadim. Benim motivasyona ihtiyacım var 70 e kadar inmek istiyorum ama ilk etapta yaza kadar 10-15 kilo vermek istiyorum bununiiçin bir grupla hareket edersem sorumluluk bilinciyle diyete daha çok sadik kalacagimi düşünüyorum acilen bi gruba ihtiyacım var
canım 1. takıma gelebilirsin gel konuşalım ordaMerhabalarHenüz yeni kayıt olmama rağmen bunu görmem çok çok iyi oldu. Yaşım 16. Boyum 150 ve kilom 60. Boyum kısa olduğundan dolayı kilom acayip şekilde belli oluyor. Kısa boyum oluğundan daha kısa görünüyor. Liseye başladığımda 52 kiloydum ve o zamandan başlamıştı bu kilo korkuları. Annem çalışmıyordu ama sonra işe başladığında kardeşim ve benim için sürekli buzdolabına abur cubur stoğu yapmaya başladılar. Zaten iradem oldukça zayıfken buzdolabı kadar yakınımda ki abur cuburları nasıl yemeyeyim. Git gide kilo aldım ve aldım. Yaz tatiline girmeden kilom 60 civarıydı. Boyumla dalga geçen insanlar şimdi de kilom ile dalga geçmeye başlamıştı ve bu gerçekten insanda ruhsal bir çöküntü yaşatıyordu. Geçen yaz karar verdim zayıflamaya. İnternetten sürekli olarak araştırdım. Başaranların öykülerini okudum. Bir hafta kadar programa uyup ertesi hafta ufak ufak kaçırmaya başlıyordum. En fazla 58'e inebilmiştim. Diyetisyene gittim iki hafta kadar programa uyduktan sonra kurban bayramı geldi ve benim diyet yeniden tuz buz oldu. Okuldakiler ailem herkes daha da kilo almaya başladığımı söylese de pek umursamadım. Dört hafta kadar önce tartıya bir çıktım tam tamına 63,7 kilo! Annem de kilolarından kurtulmak istiyordu ve ikimizde başladık yediklerimizden kısmaya.
Yavaş yavaş yaptığım için üç haftada üç kilo verdim. Bu hafta ise bir spor salonuna yazıldım. Düzenli beslenme programı verdiler. Yine de hala biraz kaçırabiliyorum ve çabuk bıkacakmışım gibi geliyor. Bu yüzden bu gibi bir motivasyona ihtiyacım var.
Buraya bu kadar uzun yazılıyor muydu bilmiyorum ama baya uzattım çok özür dilerimUmarım beni takımınıza alırsınız teşekkürler :)
kilon az verecegin kiloda 5 olunca kimse almaz pek canimMerhabalar bayanlar boyum 163 kilom 58.5 ve son hedefim üniversite yıllarındaki 53 beni motive edecek bi gruba ihtiyacım var( motivasyon sorunum var ) 4. Grup kabul etmişti fakat o gruba çok ayak uyduramadim hangi grup beni kabul eder ?
listeye alamam ama takim ici motivasyon icin gelebilirsinAyy ne bileyim bi içim kaynamadi orda bi girdim bidaha giresim gelmedi belki çok sevimli insanlardır bilemiyorum garip bi şekilde isinamadim sorun onlarda değil bende :)
yani istesen 3-4 haftada verirsin zaten listeye girmek icin iki hafta bekleyip 3 cuma bildirim yapman lazimAz kilolu olmak neden olumsuz bi durum anlayamadım ?