Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba benide takıma alırmısınız.daha oncedende katılmıştım gruba.fakat kızımdan dolayı birde evde internetim olmadığı için yazamadım bir süre sonunda.suan 76.5 kıloyum.hedefim 65.

merhaba benide takıma alırmısınız.daha oncedende katılmıştım gruba.fakat kızımdan dolayı birde evde internetim olmadığı için yazamadım bir süre sonunda.suan 76.5 kıloyum.hedefim 65.
kizlar azimli iseniz 5. takima bekleriz

mrb benide takımınıza alınn kurtulmak istiyorum artık bu kilolardan 1,58 boyunda bu sabah itibari ile 71 kg göbek ve basen almış başını gitmiş bir bayanım masabaşı çalışıyorum etrafımda benimle ilerleyecek motive edecek kimse yok hedefim önce 60 sonra 55 bu kez kararlıyım

kizlar azimli iseniz 5. takima bekleriz
Ay kaptancım ne yapsam bilmiyorum. Gittikçe gibe battım. Sizi tekrar rahatsız etmek istemedim buraya yazdım eğer siz okey derseniz ben koşa koşa gelirim hatta geliyorum :)

fancy cim az once de yazdim ama
5. takimda yerin hazir biliyorsun tabii takim degistirmek istersen sen bilirsin

14. takıma bekliyorum cnm

kaptanım bence fancy bizim takımda motive olamadı,benim düşüncem başka takıma geçmesi bence daha uygundur,yine de karar senin

kaptanım bence fancy bizim takımda motive olamadı,benim düşüncem başka takıma geçmesi bence daha uygundur,yine de karar senin
Ben az önce takıma yazdım ama siz bilirsiniz tabi. Benim motive olmamamın nedeni takım değildi özel hayatımda yanlış anlaşılmak istemem. Şuan kendimi hazır hissediyorum aslında ama siz karar verin :)

Ayyy dedim benim adımdan biri gelmiş hemen çağırayım takımıma ama çağrılmışsın canım..
Başarılar...

Herkeze Günaydın
Ben 1,62 boyunda 73 kilo ağırığındayım. Kilo vermek istiyorum. Beni motive edecek bir gruba ihtiyacım var.
öğretmenim. 5 yaşında bir kızım var. Kilo vermen çok zor. Glokoz toleransım var. o yüzden çok zor kilo veriyorum.

14. Takıma bekliyorum cnm. Azimli ve kararlıysan gel.

arkadaşlar merhaba; yazın katılmıştım. ancak özel sebeplerden dolayı habersiz bıraktım yarıştığım takımı. tekrar yarışmak istiyorum. uygun takım varsa boy 1.55 kilo 69,5 hedef 55. daha önce yanlış hatırlamıyorsam 5. takımdaydım. doğru hatırlıyorsam yine aynı takımda yarışmak isterim. sevgiler.

bekliyoruz tatlım seni eski takımına

17 yaşındayım 3 yıl önce 65 kiloydum banagöre çok sağlıklı birşekilde kilo vermştim ilk ay 6 sonra dört sonra yine dört üç ayda on dört kilo vermiştim yani 51 kilo olmuştum mutlu muydum bilmiyordum ama ailem hiç bir zaman yanımda olmadı sonra dört ay kilomu korudum doğumgünleri derken şuan bir bakmışım seksen kilo olmuşum dışarı çıktığım an oha kaç kilo aldın laflarını duymaktan bıktım. samimi olmadığım arkadaşlarla dışarı bile çıkmıyorum.aslında evde de yemekyiyorum sürekli ama o lafları duymaktansa... öyle yanı şuan 165 boy 80 kilo obeziteyim....

4. Takıma bekliyorum canım yasitinda var takımda

ben 160 boyunda 60 kiloyum. bi gruba katılıp en az 5 kilo vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…