Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende katılmak istiyorum.ne yapmam lazım
ADINIZ:özen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.63

KİLONUZ:64

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek yemeyi seviyorum

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: düzgün bir görünüşe sahip olmak için

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: tempolu olmayan yaşantım var. dikkat etmediğim zaman kilo alıyorum. zaman zaman kilo verdim fakat koruyamadım.

Azimliysem bekliyorum 14. takıma.

merhaba bende bir takıma aktılmak istiyorum doğumdan önce 55 58 kilolar arsında gitgeller yaşıyordum s ve xs giyinen biriydim doğum yaptıktan sonra fazla kilolarımı veremiyorum ve kızımın doğum günü de yaklaşması sebebiyle şuan için 61 kiloyum ve hala göbeğim var 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğum yaptım ki sezeryan oldu maalesef bende bu sezeryan göbeğinden kurtulmak istiyorum kızımın doğum gününde istediğim elbise me girmek istiyorum benide aranıza alın lütfwn

Tatlim suan ki kilon gitgel yaptigin kilolara oldukca yakin ve sen gobeginden kurtulmak istiyorsun bunun icin jullian spor gruplarini öneririm canim

Gobegini eritmek istiyorsan sayisallarla degil sporla baslamalisin

Tatlim suan ki kilon gitgel yaptigin kilolara oldukca yakin ve sen gobeginden kurtulmak istiyorsun bunun icin jullian spor gruplarini öneririm canim

sporda yapıyorum canım çok hareketli bi yaşamım var hep bir koşturma bi telaş içinde

tabi kilolarımdan da kurtulmak istiyorum hedefim istediğim 58 kiloya inmek

selam kızlar artık benimde katılma zamanım geldii
56 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum boyum 1.68
63 le başlayıp 53 e kadar düştüm fakat 1 sene içinde kpss stresimden yine kilo aldım şuan 55 56 57 arasında gidiyorum işin kötüsü pantolonlarım patlamak üzere
ayrıca masabaşı çalışıyorum

2. takıma beklerim canım

2. takıma beklerim canım..

umarım inşallah canım

Buyur canim asagidaki linktende leslie grubuna katilabilirsin
orada aynura isimli cok tatli bir bayan var o seninle ilgilenecek

Grupla yapilan spor hem motivasyon açısından hemde kendini ii hissetmen acisindan oldukca iyi oluyor çünkü grupta seninle ayni seyi hedefleyen kisiler bulunuyor. Lutfen gec kalma ama olur mu

Saglikli bir sekilde hedefine ulasman dilegimle canim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-1grup.795830/page-22#post-39455310

çok teşekkür ederim

Merhaba.. Benim kilom 60 boyum 1.60 . 2014 eylül ayına kadar 54 iken son birkaç ayda fazla kilo aldım. Egzersizler baslığını hep takip etmişimdir ve bu zayıflama gruplarından yeni haberim oldu sayılır. Ben de katılmak isterim aranıza :)

2. takıma beklerim canım

Merhabalar yaza dugunum var,zayiflamam lazim.1.62 boyunda 64 kiloyumbeni de aranıza alin,desteğe ihtiyacim var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…