Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azimli olduğumu düşünüyorum,elimden geleni yapmaya calisacagim. Eylulden bu yana erteliyorum,artık zamani geldi:))

benim 9 aylık bebeğim var hamilelik kilolarıyla uğraşıyorum yani..
98 kilo ile doğum yaptım
şu anda 82 kiloyum
hedefim eskisi gibi 55 kilo olmak
sebebi 1.kan pıhtılaşması rahatsızlığım var bunun için zayıf olmalı ve zayıf kalmalıyım
2.eşim rahatsız en az benim kadar alışamadı
3. gardolabımda üzerime gelen pek kıyafetim kalmadı ya büyükler yada küçük arada kaldım açıkçası

9. takima gelebilirsin

Arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım 77 kiloyum 1.63 boy ve 64 kilo olmak Istiyorum beni de alır misiniz

Arkadaşlar yaza düğünüm var daha önce 12 kilo verdim kendi yöntemlerimle ancak geri aldım korumak için kilomu hiç bir şey yapmadım. Çok kafama takıyorum desteğe ihtiyacım var beni de lütfen aranıza alın bu kez hedefim daha yüksek. 1 69 boyum kilom 79 yaş 28

Bende 23yasindayim.bir yasinda oglum var.83 kiloyum vermek vistiyorum basliyorum hep yarim kaliyor motive olamiyorum.cok iştahliyim.kendimi cok tutuyorum yeme konusunda .evdeyim.oglum ev isi hep kosusturuyorum ancak kilom sabit kaldi.sagligim icin sizinle zayiflamak istiyorum.hemen baslamak sizinle devam etmek isterim.simdiden tesekkurler

4. Takima beklerim canim buyur

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11514#post-39489304

Ben 28 yasindayim 1.57 boyunda 80 kiloyum 22 aylik oglum var surekli emiyour oyle fazla yemek aramam 2 gun ac dursam kıkım cikmaz kullandigim ilaclardan ve hamilelikler dolayi kiloaldim kilo vermek istiyorum

slmlar 165 boyum 78 kilom.daha oncede bu yarıslarda bulundum ılk basladıgımda bu yarıslara 88 kılonun uzerındeydım 3 sefer ayrılmak zorunda kaldım hep elde olmayan sebeplerden bu surede verdım aldım verdım aldım ama bu kez net olarak kararlıyımkı ıdeal kıloma ulasana kadar pes etmıcem.pılavdan donnın kasıgı kırılsınn.hedefledıgım kılo 57 21 kg fazlam var tek basına dıyet cok zor yaza kadar bu fazlalıkalrdan kurtulmam gerek.artık gercekten cıddı anlamda kılo vermek ıstıyorum.

Günaydın
Boy: 1.61
Kilo: 60.8
Hedef:53
11 aylık bir oğlum var doğumdan önce 58 kiloydum ama artık daha ince ve fit bir anne olmak istiyorum.
Spor yapıyorum Lesie 3. gruptayım yanı sıra mekik kalça hareketleri yapıyorum.
Ama daha sıkı takipte olmak istiyorum. Bende Katılabilirmiyim.

1.takima gel canım

9 a gel dalinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…