kııız ayşee!!! sen bizim takımda değilmiydin ne işin var kuzu burda?Bende 76.500 kiloyum bende katilmak isturm almak isteyen var mı
Sanko kimse beni umursamiyomus gbi geldi de ondan ama merak etme hala 14. Takimdaym canımkııız ayşee!!! sen bizim takımda değilmiydin ne işin var kuzu burda?
Gel 4. Takıma canımIyi gunler bende 73 kiloyum katilmak istiyorum
2. takıma beklerim canımGünaydın
Boy: 1.61
Kilo: 60.3
Hedef:53
11 aylık bir oğlum var doğumdan önce 58 kiloydum ama artık daha ince ve fit bir anne olmak istiyorum.
Spor yapıyorum Lesie 3. gruptayım yanı sıra mekik kalça hareketleri yapıyorum.
Ama daha sıkı takipte olmak istiyorum. Bende Katılabilirmiyim.
2. takıma beklerim canımMerhaba 87 kiloyum
Hedefim 60
boy 173
Özellikle spor konusunda aktif motivasyonu yüksek bir takıma dahil olmak istiyorum.
Memnuniyetle teşekkür ederim2. takıma beklerim canım
3. Takıma bekliyorum canımGece gece geldim
Kilo: 61.5
Boy: 165
Hedef: 55 insalah amin
Hali hazirda bir gunlugum var ama daha bir hirslanip sporla destekleyip cipcitir olmak istiyorum, saygilar
Merhaba. 97 kiloyum. Boyun 172. Hedefim 70. Bos grup var mi acaba?
2.TAKIM a gelebilir siniz kızlar.Merhabalar. boyun 1.61 kilom 64. Hedef kilom şimdilik 55. Dün diyete başladım .Belli bi diyet listesini takip etmiyorum. Kendimce kısmaya çalışıyorum. İradeli olmam lazım. Beni de aranıza alabilir misiniz??
7.takıma bekliyoruz kuzummmMerhaba 79 kiloyum. Hedefim 60 olmak. Beslenme düzenim çok iyi değil bu yüzden motive olmaya ihtiyacım var, grupca menüye önem veren kaçamak yapmayan bi gruba katılıp kilo vermek istiyorum.
Seni de 7.takıma bekliyorum kuzumerhaba 24 yaşında 85 kilo ve 1.58 boydayım hedefim şu an 65 en kısa sürede kurtulmak istiyorum kilolarımdan
7.takıma gel güzelimSlm, 1.78cm boyum 75kg hedefim 65kg, cuma zayiflama yarismasina katilmak istiyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?