4.takıma bekliyorum.1.63boyunda 87 kgyim gruplardan birine katilip motive olmak istiyorum
Gun boyu aktif olamam ama sabahlari ve gecelerini girip paylasim yapabilirim
Tesekkurler geliyorum4.takıma bekliyorum.
3. Takıma bekliyorum tatlımMerhaba, ben kendimi bildim bileli kiloluyum 2 ay önce nişanım vardı nişanıma bir ay kala 72 kilodan 59 kiloya düştüm çok çabaladım ama suan o azmi göremiyorum bir gruba katılarak bunu yeniden yapmak istiyorum ağustosta düğünüm var ve ben 54 kilo olmak istiyorum suan 164 boyunda 63.6 kiloyum en büyük hayalim zarif bi gelin olmaktı bunu gerçekleştirmek istiyorum.
9. takima gelebilirsinmrb kızlar bnde evlendikten sonra kilo aldım 68,5 kiloyum gün boyu paylaşım yapabilirim çok sık olmasada yaza düğün var 60 kiloya kadar düşmem lazım beni de bi guruba alın:)
Sen 4. takıma gitmemişmiydin canım?evet yine ben yukarida bilgilerim yaziyor
gunde 50 sayfa okumak zorunda kalmayacagim uye sayisi cok fazla olmayan takima girmek istiyorum ilgililere duyrulur
Baska takima girmek istiyorum canimSen 4. takıma gitmemişmiydin canım?
Uye sayısı çok fazla olmayan demişsin, genelde sayılar fazla ve aktiflik istenir, çağırsammı çağırmasammı bilemedim şimdi ama 13. takımın üye sayısı az, bir tıkla kapılarını istersen..Baska takima girmek istiyorum canim
Sen 13, takimdanmisinUye sayısı çok fazla olmayan demişsin, genelde sayılar fazla ve aktiflik istenir, çağırsammı çağırmasammı bilemedim şimdi ama 13. takımın üye sayısı az, bir tıkla kapılarını istersen..
Hayır şekerim, 2. takımdan ben..Sen 13, takimdanmisin
kac kilosunBende takım arayışındayım bayanlar
9. takima gel canimBende takım arayışındayım bayanlar
9. takima gel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?