Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
32 yasindayim 3 haftadir diyet arti spor yapiyorum cok fena hirs yatim haftanin 6 gunu 1 saat yuruyus ve haftanin 3 yada 4 gunude plates yapiyorum boyum 172 cm kilom 71.5 bu hafta 800 gr verdim iyi bir grup beni davet ederse sevinirim
2. takıma beklerim canım..

19 yasindayim 87 kiloyum 6 haftadir diyetteyim be 94 kilodan 87 ye dustum yeni dogum yaptigim icin aldim bu kilolari ins veririm cok azimliyim haftanin 6 gunu yuksek tempoda yuruyus yapiyorum iyi grup beni davet ederse sevinirim sevgiler......

19 yasindayim 87 kiloyum 6 haftadir diyetteyim be 94 kilodan 87 ye dustum yeni dogum yaptigim icin aldim bu kilolari ins veririm cok azimliyim haftanin 6 gunu yuksek tempoda yuruyus yapiyorum iyi grup beni davet ederse sevinirim sevgiler......
2. takıma beklerim canım.

Selamlar
25 yaşındayım , 63 kiloyum ve kendimi bildim bileli balık etliyim. Buradaki diyet başarı öykülerini okudukça bende hırslanıyorum ve diyete başlıyorum . Ancak uzun vadeye yayamıyorum bu hırsımı çünkü tek başına diyet yapmak gerçekten zor. İnsanı psikolojik açıdan gerçekten tüketebiliyor.Birde ailede tek kilolu olan benim.Bugün diyete başladım tekrardan ve u sefer gerçekten başarmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, umarım beni davet edersiniz.

Merhaba ben 25 yaşındayım 157 boyunda ve 70 kiloyum yaza düğünüm var zayıflamak istiyorum yemek yemeyi çok seviyorum zayıflamak istiyorum ama yalnız başına bunu başaramıyorum böyle odaklanınca olacak buna inanıyorum ve sizden davet bekliyorum bu sefer olacak inşallah bundan eminim ve kararlıyım

azimliysen bekliyorum cnm 14. takıma.

2. takıma beklerim canım

27 yaşındayım
lise yıllarından beri kilolu biriyim.bayum 1.76.en yüksek 87 kg oldum yıl 2010.sonrasından bir azim ile 69 kiloya kadar indim 9 ay gibi bir sürede.sonra tekrar kilo almalar vermeler.en son kurban bayramında üst sınırım 82 kg oldum.son 2 aydır 75-76 kg arasında git gel yaşıyorum.zayıflamak için çok çaba harcadım vaktiyle.şimdi tekrar zayıflamak ve tekrar 70 kg altını görmek istiyorum.bana destek olacak arkadaşlarla bunu daha kolay başaracağıma inanıyorum.:)
umarım beni arasına alacak bir takım bulabilirim

4. Takima beklerim canim buyir

Selam kızlar ,
1.60 boyla bundan 2 yıl öncesinde 83 kilodan 68 kiloya azimle düşen biriyim. 2 yıl içerisinde tabiki de vazgeçemediğimiz çikolatalar sayesinde tekrar 74 kiloya ulaştım. Yaklaşık 10 gündür diyet yapıyorum ve 4 kilo verdimm inanılmaz derecede spor azmimle birlikte sıkılaşarak diyetime devam edeceğim, birkaç gündür yavaşladı ama bakalım neler olucak.. Bu arada 25 dk. lık fit vücut zımbırtısına başladım ve onun dışında da bol bol eğimli yürüyüşler ve kol sarkması için dumbell çalışmaya başladım. Şu an kilom 70 en son gelişim çağında gördüğüm 58'e ulaşmak hedefim :)

Birlik olalım arkadaşlar

9. Takıma gel

Merhaba
Ben de artık zayıflayabilmek için destek istiyorum Yaş 30( 167 cm boyum 86 kg yum. Peşpeşe 2 doğum yapınca tombik tombik kaldım böyle ama kesin kararlıyım ve hedefim 65 kg :) hadi beni de alınnn

merhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum.170 boyunda 76 kiloyum,çocukluğumdan bu yana hep şişmandım.geçen yıla kadar 91 kiloyu gördükten sonra çok sıkı bir diyet programı ve diyetle beraber 55 kiloya kadar düştüm. ve vücudumda sarkma olmadan paketli hiç bir gıdayı tüketmeden sağlıklı bir şekilde kilo vermiştim. ama adet düzensizliği yaşadım 8 ay hiç hastalanmadım ve sonrasında ilaç tedavisine başladım.erken menepoz olmuştum. kemik erimesi yüzünden ayağım kırıldı. bu süreçleri yaşadıktan sonra çok hızlı bir şekilde kilo aldım =( ve tekrar kilo vermek istiyorum. motivasyonum çok düşük deniyorum istikrarlı olmayı ama bir ileri iki geri gitti hep. bugün tekrar başladım her şeye bende yarışmaya katılmak istiyorum. motive olabilmek için

herkese merhabaaaa

1.69 boyunda (şuan)59.6 kilodayım. iki haftada 2 kilo verdim. her sabah uyanır uyanmaz yaptıım şınav ve mekik sayesinde ve tabi ekmeği keserek... 22 yaşındayım. hala da devam etmek istiyorum. hedefim 56 kilo olmak. ve tabii simit bolgesinden tamamen kurtulmaakk

hadi beni de aallınnnnnnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…