Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam çocukluğumdan beri kilolu bir yapıya sahibim. aslında benim durum biraz daa genetik. sülalemdeki hemen hemen herkesin kilo problemi var. 2 defa baya bir kilo verdim ama koruyamadım. eeee yaş oldu 27 artık bi daha almamak üzere kilo vermek istiyorum. boy 1.75 kilo 97. hedefim 75 e düşmek. bir keresinde 82 ye kadar düşmüştüm. çok zayıf gözüküyordum. aaaaahhhhh o eski günler. inşaallah bu hedefime ulaşacağım. sizlerin de desteğiyle beraber

selam çocukluğumdan beri kilolu bir yapıya sahibim. aslında benim durum biraz daa genetik. sülalemdeki hemen hemen herkesin kilo problemi var. 2 defa baya bir kilo verdim ama koruyamadım. eeee yaş oldu 27 artık bi daha almamak üzere kilo vermek istiyorum. boy 1.75 kilo 97. hedefim 75 e düşmek. bir keresinde 82 ye kadar düşmüştüm. çok zayıf gözüküyordum. aaaaahhhhh o eski günler. inşaallah bu hedefime ulaşacağım. sizlerin de desteğiyle beraber

canm 9.takima gel hemencik :)

Canım senin boyunla kilon arasında hemen hemen 10 kilo fark var zaten, gayet güzel kilon..
Vermek istediğin 3 kiloyu kendi başına spora devam ederek ve dikkat ederek yemene verebilirsin zaten..Burda herhangi bir takım seni alacak olsa deneme süresinde vereceksin nerdeye son 3 kiloyu ee sonra nolucak..
Bebişim kusura bakma ama takım listelerine göre değilsin ama istersen 2. takıma takılabilirsin.

Ben tam olarak ne olduğunu bilmiyodum ilk defa biyle kilo verme hevesine giriştim belki daha iyi olur dedim ama tamam canım başkalarına yer veriyim o zaman. Çok teşekkür ederim yine de :-*

Benim de vermem gereken fazlalarim var.
2. çocuktan sonra kaldı öyle
boyum 1.65
kilom 79
Hedefim 50 leri görmek..
Motivasyona ihtiyacım var..
Bende aranıza katılmak isterim..
Bakalım hangi gruba katılabileceğim:)

ben de doğum yapalı 1 sene olacak ama hala 7-8 kilo fazlam var. ama desteğe, azimli arkadaşlara ve hırsa ihtiyacım var çünkü ne yazık ki kilo verme konusunda yalnız beceremeyenlerdenim..
boyum 1.64 kilom 64.2 ve 56-57 kilo olup eski kıyafetlerime girebilmek, eski özgüvenli ben olmak istiyorum.
beni de aranıza alın lütfeeeennnn :)

merhaba
ben 27 yasindayim boyum 168 cm kilom 62,6 kg farkli diyetlerle 5-6 kilo verdim 2 ayda
yaza dügünüm var 5 hafta sonra gelinligimi aliyoruz ve ben ozaman kadar 57 kilo olmak istiyorum yani 5 kilo vermem lazim beni de alin araniza motivasyona ihtiyacim var bir bucuk haftadir kilo yerinde sayiyor

Merhaba.
Ben de 6 gündür diyetteyim.
Bu sefer kararlı olarak başladım.
Hedefime ulaşmadan pes etmeyi düşünmüyorum.
Bir gruba girersem yarış şeklinde daha da güzel olur diye düşünüyorum.
Beni de bir gruba kabul ederseniz sevinirim.

Kilom: 104.4
Boyum: 1.56
Yaşım: 26

canm hemen 9. Takima gel :)/

selam kızlaaar. boyum 1.60 65 kiloyum 7 kilo verek istiyorum. daha önce 77 den 60 a düştüm yine yapabilirim diye umut ediyorum. motivasyona ihtiyacım var.

günaydın kızlar adım uhs 30 yaşındayım 1,5 yaşında oğlum var 69 kiloyum 58 olmak istiyorum.geçen yıl 2.takımda yarıştım 63 e kadar düştüğüm oldu fakat sonra tekrar aldım şimdi yeniden başlamak ama bu sefer hedefime ulaşmak istiyorum.takibe ihtiyacım var. beni de alın aranıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…