Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba
ben 27 yasindayim boyum 168 cm kilom 62,6 kg farkli diyetlerle 5-6 kilo verdim 2 ayda
yaza dügünüm var 5 hafta sonra gelinligimi aliyoruz ve ben ozaman kadar 57 kilo olmak istiyorum yani 5 kilo vermem lazim beni de alin araniza motivasyona ihtiyacim

Merhaba
Ben genetik olarak çok çabuk kilo alabilen bir yapıya sahibim. Masa başı işine başladıktan sonra farkında bile olamadan çok hızlı 15 kilo aldım. 55'den 70' e çıktım. Ancak 10 kilosunu yürüyüş ve sporla verdim. Arkasında tedaviyle hamile kaldım ve hamileliğim sırasında diyetisyen kontrolüyle 25 kilo aldım. Bu kiloyu 2 yılda verdim 63'e kadar düştüm. Ancak işe tekrar başlayınca 2 yılda 15 kilosunu tekrar aldım( Bırakın eşime kendime bile zor itiraf ediyorum kilo rakamımı) Artık yeniden eski halime dönmek zorundayım. İstek değil benimki zorunluluk halini aldı. Birilerine halime anlatmak bir nebze iyi geldi. Sizlerle paylaşıp her hafta diyetisyene hesap veriri gibi rapor vermek beni motive edecek. Beni de takıma alın. Bu yarışta olmak istiyorum

canm 9. Takima bekleriz

selam kızlaaar. boyum 1.60 65 kiloyum 7 kilo verek istiyorum. daha önce 77 den 60 a düştüm yine yapabilirim diye umut ediyorum. motivasyona ihtiyacım var.
2. takıma beklerim kızlar...

Merhabalar 30 yaşında 2 çocuk annesiyim 68 kg 55 olmak istiyorum. Destek ve motivasyonla başaracağıma inanıyorum. Lütfen bende bir takıma dahil olmak istiyorum

Merhaba cuma gruplarına bende katılmak istiyorum. 85 civarı kilom tam olarak yarın sabah tartılıp öğrenirim. 20 kilo vermek istiyorum.

arkadaslar bu siteye uzun zamandır üyeyim ama aktif degildim sesiz takipçilerdenim su anda tam olarak kilom 99.5 bebeğimi emzirme sürecim yeni bitti hedefim 70 kilo olmak.her sabah düzenli olarak 1 saat yuruyus yapıyorum 15 gündür aktif olarak diyet yapıyorum. yasadığım şehirde yalnız olduğum için motivasyonumu kaybetmemek adına bir gruba katılmak istiyorum.cevap beklyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-10969#post-39950578

6, takıma beklerim canım

Merhaba arkadaşlar.bende gruplara katılmak istiyorum.istiyorum başına olmuyor maalesef .33 yaşındayım. boy 157 cm. 63,5 kilom .hedefim biraz zor ama 55 benide kabul ederseniz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…