• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese,
36 yaşındayım ve net 20 yıldır ,diyet yap ,zayıfla, ara ver, kilo al diyet yap Rutiniyle yaşıyorum.ömrümün yarısı hep karnı dümdüz kadınlara imrenmekLe geçti:-)
Kilom çok olmamasina rağmen buyum kısa oldubu ve midemle göbeğim çok portlek olduğu için 49 50 kilolarla ancak zayıf görünüyorum.

9 ay önce 2. Bebeğim doğdu.4.5 aylıkken spora başladım 3 ay önce de emmeyi bıraktı ve 3 ayda 7 kilo verdim.hemen her gün açık havada bir saat yürüyorum yediklerime ve yeme saatlerine dikkat ediyorum.
I
Bu sabah itibariyle 61.7 kg gösterdi tartı.ayda 2 kilo verme hedefine 3 aydır ulaştım.yine aynı hedefle temmuz ayına 55 le girmeye kararlıyım...ama biliyorsunuz hedefe yaklaştıkça kilo verme yavaşlıyor dolayısıyla gudulenme de zorlaşıyor.bunun dolayi benim gibi kararlı insanların motivasyonuyla bu süreci daha iyi yöneteceğim düşünüyorum.bir amaç için birlikte hareket etmek azmime azim katacak.

Taliplerimi bekliyorum:-)
canım 5. takıma bekleriz

Arkadaşlar ben de bu gün diyete başladım. Takımlardan birine girmek istiyorum. 71 kiloyum. Hedefim 60. Var mı beni bağrına basacak takım:)

Merhabalar. Benim aslında şu son dört seneye kadar kilo problemim yoktu. Evlilik sonrasında ise doğum derken kilolar aldı başını gitti. Doğumdan sonra 20 kilo verdim çok şükür bunlar kolay gitti yalnız daha öncesinde aldığım kilolar yapıştı kaldı. Geçen hafta 63 kiloyla diyete başladım 1.5 kilo verdim çok şükür hedefim 56 tutturunca 54 e çalışacağım inşallah. Azimliyim çok kararlıyım bu kilolar gidecek yalnız motiveye ihtiyacım var ben de aranıza katılabilir miyim?

Merhabalar. Benim aslında şu son dört seneye kadar kilo problemim yoktu. Evlilik sonrasında ise doğum derken kilolar aldı başını gitti. Doğumdan sonra 20 kilo verdim çok şükür bunlar kolay gitti yalnız daha öncesinde aldığım kilolar yapıştı kaldı. Geçen hafta 63 kiloyla diyete başladım 1.5 kilo verdim çok şükür hedefim 56 tutturunca 54 e çalışacağım inşallah. Azimliyim çok kararlıyım bu kilolar gidecek yalnız motiveye ihtiyacım var ben de aranıza katılabilir miyim?
8. Takıma bekliyorum canım

merhaba bende zayıflamak istiyorummmmm.desteğe ihtiyacım var .takip edilmem lazım beni harekete geçiren birşeyler olması lazım..87 kiloyum ve 65 olmam lazım.birlik olursak bunu başaracağıma inanıyorum:)

Merhaba geçen hafta cuma takımlarından bir takıma katılarak diyete başladım. Fakat biraz sessiz sakin kalan bir takım olduğu için yeterince motive olamıyorum. Ben hafta içini kaçamaksız sürdürsemde hafta sonu çabuk yoldan çıkıyorum. Aktif bir takıma geçiş yapmak mümkün ise takım değiştirmek istiyorum.

Merhaba geçen hafta cuma takımlarından bir takıma katılarak diyete başladım. Fakat biraz sessiz sakin kalan bir takım olduğu için yeterince motive olamıyorum. Ben hafta içini kaçamaksız sürdürsemde hafta sonu çabuk yoldan çıkıyorum. Aktif bir takıma geçiş yapmak mümkün ise takım değiştirmek istiyorum.
Hangi takımdan ayrıldın bilmiyorum.7.takıma gele bilirsin güzelim

eger takimina bildirdiysen bizim takima bekleriz canm

Selinim haklı takımına bildirdin mi durumu güzelim?yanlış anlama olmasln sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X