Bu saatte kimsecikler yok. Lütfen. Benı de yönlendirin hangi takıma gidiyim.. Çok heveslendim. 1 . Olmak isterim falan . Ay süper bi yer burası takip edin beni de .. .
Bende yeniyim 165 boy 95kilo
9. takma Gel tatlimSelam aranıza yeni katıldım hepimize kolay gelsin sağlıklı ve ideal vücuda kavuşmak için aranıza geldim burda basaracagima inaniyorum.
Geldim9. takma Gel tatlim
ben senin davetini gormedim pericim kusura bakma
2. takıma beklerim canım..Herkese merhaba!Boyum 162, kilom 58. Hedefim 50. Forumda yeniyim aslında şu an kayıt oldum yardımcı olur musunuz acaba? Uzun süredir kilo vermek istiyorum ve çok hevesliyim ve azimli olduğuma inanıyorum. Hepinizi öptümm
Estağfurullahben senin davetini gormedim pericim kusura bakma
1.takıma gel tanışalım canım.ben 22 yaşında 73.5 kiloyum.boyum 161 ... ne zamn kilo aldığımı hatrlamıyorum acıkcası ergenlikte hep 65 tim ve olece kaldım lise yıllarımda da 75 e kadar çıktım.diyet yaptım fakat uzun sureli uygulayamadım .boyle bi grupta olursam devamlılık gösterebilirim.hedefim 57 kilo.sporada başladığım için diyette yapmam gerek e bide yaz geldi tabi. desteğinize ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız sevinirim:)teşekkürler
7.takıma gel fıstığım...Merhaba azimli ve kararli bir takima katilmak istiyorum. Cunku ben karar verdikten sonra pes etmeyen yapidayim.
86 Kiloyum. Bir kacgun yogurt hurma diyeti yapip sonrasinda 5te 5 diyeti yapmayi planliyorum.
1.takıma gel canımMerhaba azimli ve kararli bir takima katilmak istiyorum. Cunku ben karar verdikten sonra pes etmeyen yapidayim.
86 Kiloyum. Bir kacgun yogurt hurma diyeti yapip sonrasinda 5te 5 diyeti yapmayi planliyorum.
Gecmis olsun sorun degilŞimdi bakıyorum da takımdakı üye sayısı çok fazla.kaç gündür kızım hastaydı yoktum baya üye alınmış.simurg arkadaşımı başka bi takım alsın lütfen,çok özü dilerim simurgcum...inşallah daha iyi bi takıma gidersin...
Tesekkur ederim geliyorum.1.takıma gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?