Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam aranıza yeni katıldım hepimize kolay gelsin sağlıklı ve ideal vücuda kavuşmak için aranıza geldim burda basaracagima inaniyorum.

Herkese merhaba! Boyum 162, kilom 58. Hedefim 50. Forumda yeniyim aslında şu an kayıt oldum yardımcı olur musunuz acaba? Uzun süredir kilo vermek istiyorum ve çok hevesliyim ve azimli olduğuma inanıyorum. Hepinizi öptümm

2. takıma beklerim canım..

ben 22 yaşında 73.5 kiloyum.boyum 161 ... ne zamn kilo aldığımı hatrlamıyorum acıkcası ergenlikte hep 65 tim ve olece kaldım lise yıllarımda da 75 e kadar çıktım.diyet yaptım fakat uzun sureli uygulayamadım .boyle bi grupta olursam devamlılık gösterebilirim.hedefim 57 kilo.sporada başladığım için diyette yapmam gerek e bide yaz geldi tabi. desteğinize ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız sevinirim:)teşekkürler

1.takıma gel tanışalım canım.

Merhaba azimli ve kararli bir takima katilmak istiyorum. Cunku ben karar verdikten sonra pes etmeyen yapidayim.
86 Kiloyum. Bir kacgun yogurt hurma diyeti yapip sonrasinda 5te 5 diyeti yapmayi planliyorum.

Şimdi bakıyorum da takımdakı üye sayısı çok fazla.kaç gündür kızım hastaydı yoktum baya üye alınmış.simurg arkadaşımı başka bi takım alsın lütfen,çok özü dilerim simurgcum...inşallah daha iyi bi takıma gidersin...

Merhaba ben de kararlı ve istikrarlı bir gruba katılmak istiyorum...95 kiloyum ve 75 olunca ya kadar bu işin peşini bırakmayacağım evlenmeden önce 3 ayda 18 kilo vermiştim yine aynı kararlılığı hissediyorum kendimde yardıma ihtiyacım var bebeğim için zayıflamak ustiyorum

Merhaba. 48 yaşındayım. Boyum 1.67, kilom şimdilik 78. Son iki ayda kendi gayretimle 8 kilodan fazla verdim. Ama daha vermem gereken kilolarım var. Biraz sıkıldım ve kilo vermeyi daha çekilir hale getirebilmek için aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bir takımda yer alabilirim.
Sevgiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…