Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlar umarim herkes iyidir cunku benim moralim sifir aldigim kilolardan artik kurtulmak istiyorum hemde cok kucuklugumden berli tombul biriyim 16 yaslarda 70 kilo uzeriyken birden hastalanip ve diyetle beraber 54 kiloya dusmustum ve ben o yil meslek lisesinde asciliga baslamaz olaydim o gunden sonra sistimde sistim ve suan evliyim mayis 26 da bi yil dolacak ve 2 aylik bi oglum var onunla ugrasmaktan bos zamanim kalmiyo ve emzirmedigimden dolayi kiloda veremiyorum bide uzerine stress olunca digumdan sonra kilo aldim suan 75 kiloyum ve 57 cm boyum var cok fazla kilom var bende bir an once zayiflamak istiyorum ve gelecek hafta pazartesi gunu diyete baslamak istiyorum lutfen yardim hanfi takima katilabilirim .. yediklerime dikkat ederek ve uzerine evde sporla bu diyeti desteklemek istiyorum ve 55 kiloya inmek istiyorum insallah

6,takıma beklerim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-11359

Merhabalar ben 80 kiloyum 22 yaşındayım boyum 166 zayıflamak istiyorum hareketsiz bir yaşamım abur cuburlara düşkünlüğüm var azimliyim bir an önce kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum

Merhabalar ben 80 kiloyum 22 yaşındayım boyum 166 zayıflamak istiyorum hareketsiz bir yaşamım abur cuburlara düşkünlüğüm var azimliyim bir an önce kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum
7. Takıma beklerim canım birlikte veririz kilolarimizi inş.

Merhaba ben 20 yaşındayım 103 kiloyum boyum 1,65 daha önce kilo vermek adına girişimlerim oldu ancak başarılı olamadım ama tartıda 103ü görünce karar aldım artık kurtulmam lazım bedenimdeki bu yükten lütfen bana yardımcı olurmusunuz sitede yeni olduğum için ne yapmam gerektiğini veya nereye dahil olmam gerektiğini bilemiyorum

3. Takıma gel konusalım canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...akim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-9102

Merhabalar arkadaşlar bende bir takıma girmek istiyorum 32 yaşındayım 1.65 boy ve 71 kiloyum

Merhaba bende bir takıma girmek istiyorum. 17 yaşındayım 72,5 kiloyum 1.70 boyundayım

ben 22 yaşındayım 1.68 boyunda 73 kiloyum evlendikten sonra çok kilo aldım 19 yaşına kilo problemi yaşamadım ne zaman ünv. sınavı heyecanı başladı çalışma temposu aldım sonra eskisi gibi oldum ama evlendikten sonra beter bir hal aldım ilk defa bu kadar kiloya çıktım

lütfen benide bir takıma çağırın

7.takıma gel kuzumm...

Kızlar bu takım olayıni pek çözemedim beni de alin lütfen ARANIZA. 1.63 . Kilo 62.3 .. hedef 58

Bu saatte kimsecikler yok. Lütfen. Benı de yönlendirin hangi takıma gidiyim.. Çok heveslendim. 1 . Olmak isterim falan . Ay süper bi yer burası takip edin beni de .. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…