- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hayirli Cumalar. Ben Melodi. 28 yasinda ve 85,9 kiloyum. Kendi basima diyete basladigimda sikilip birakiyorum. Yeniden baslayna kadar cok zaman kaybediyorum. Son kez diyete baslayip fazlaliklarimdan tamamiyle kurtulmak istiyorum. Hangi takima katilabilirim?
tamam teşekkür ederim görüşürüz ozmnn
Motivasyon için 6, takıma gelebilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-11344
Selam kizlar umarim herkes iyidir cunku benim moralim sifir aldigim kilolardan artik kurtulmak istiyorum hemde cok kucuklugumden berli tombul biriyim 16 yaslarda 70 kilo uzeriyken birden hastalanip ve diyetle beraber 54 kiloya dusmustum ve ben o yil meslek lisesinde asciliga baslamaz olaydim o gunden sonra sistimde sistim ve suan evliyim mayis 26 da bi yil dolacak ve 2 aylik bi oglum var onunla ugrasmaktan bos zamanim kalmiyo ve emzirmedigimden dolayi kiloda veremiyorum bide uzerine stress olunca digumdan sonra kilo aldim suan 75 kiloyum ve 57 cm boyum var cok fazla kilom varbende bir an once zayiflamak istiyorum ve gelecek hafta pazartesi gunu diyete baslamak istiyorum lutfen yardim hanfi takima katilabilirim .. yediklerime dikkat ederek ve uzerine evde sporla bu diyeti desteklemek istiyorum ve 55 kiloya inmek istiyorum insallah
Saol canim geliyorum
3. Takıma gel tatlımMerhabalar ben 80 kiloyum 22 yaşındayım boyum 166 zayıflamak istiyorum hareketsiz bir yaşamım abur cuburlara düşkünlüğüm var azimliyim bir an önce kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum
7. Takıma beklerim canım birlikte veririz kilolarimizi inş.Merhabalar ben 80 kiloyum 22 yaşındayım boyum 166 zayıflamak istiyorum hareketsiz bir yaşamım abur cuburlara düşkünlüğüm var azimliyim bir an önce kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak istiyorum
3. Takıma gel konusalım canımMerhaba ben 20 yaşındayım 103 kiloyum boyum 1,65 daha önce kilo vermek adına girişimlerim oldu ancak başarılı olamadım ama tartıda 103ü görünce karar aldım artık kurtulmam lazım bedenimdeki bu yükten lütfen bana yardımcı olurmusunuz sitede yeni olduğum için ne yapmam gerektiğini veya nereye dahil olmam gerektiğini bilemiyorum
Bi takımın davet ettiği üyeyi davet etmiyoruz canım, yenisin sanırım uyarmak istedim7. Takıma beklerim canım birlikte veririz kilolarimizi inş.
7 takıma bekleriz canım buyurMerhabalar arkadaşlar bende bir takıma girmek istiyorum 32 yaşındayım 1.65 boy ve 71 kiloyum
7takıma bekleriz canım buyur gelMerhaba bende bir takıma girmek istiyorum. 17 yaşındayım 72,5 kiloyum 1.70 boyundayım
lütfen benide bir takıma çağırınben 22 yaşındayım 1.68 boyunda 73 kiloyum evlendikten sonra çok kilo aldım 19 yaşına kilo problemi yaşamadım ne zaman ünv. sınavı heyecanı başladı çalışma temposu aldım sonra eskisi gibi oldum ama evlendikten sonra beter bir hal aldım ilk defa bu kadar kiloya çıktım
7.takıma gel kuzumm...ben 22 yaşındayım 1.68 boyunda 73 kiloyum evlendikten sonra çok kilo aldım 19 yaşına kilo problemi yaşamadım ne zaman ünv. sınavı heyecanı başladı çalışma temposu aldım sonra eskisi gibi oldum ama evlendikten sonra beter bir hal aldım ilk defa bu kadar kiloya çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?