Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.takıma gel canım...

Azerimisin canım?

1.takıma gel canım

Merhaba. Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Boyum 1.63, bir yıl önce 90 kiloyu gördüm ve sonra bir yıl içinde 15 kilo verip 75 kiloya indim. Sonra bunun 5 kilosunu geri aldım tabi ve şuan 80 kiloyum. Tekrar kilo vermek istiyorum ve bunu motivasyon ve destek konusunda hem yardım alarak hem de yardımcı olmaya çalışarak daha rahat yapabileceğimi düşündüğüm için sizlere katılmak istedim. Umarım birileri beni sahiplenir ^^ Hepinizi öpüyorum.

**Bu arada mesaj sayımın çok az olması beni biraz güvenilmez gösterebilir diye eklemek istedim; forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yazmaktan ziyade okuyucu kısmında bulunuyordum. Umarım burada tanıyacağım kimselerle bu durum da değişir :))

1.takıma gel tanısalim canım

merhaba ben 24 yaşındayım üniversiteden mezun olduğum da 68 kiloydum şuan 86 kiloyum kilo vermek istiyorum motivasyon lazım çalışıyorum düzenli spor yapmaya da başladım şu 3 4 gündür ama destek olmadan insan tek başına yapamıyor bazı şeyleri hızlı kilo verip hızlı alıyorum. bana yardımcı olacak kimseler olur mu acaba :)

1.takıma gel cnm...

bende katilmak istiyorum nasil yapcam, hangi gruba gircem?

Çoğu yerden dönüş alamadım şansımı bir de burda denemek istiyorum tekrar. Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Lütfen beni de aranıza kabul edin.

1.takıma gel tanisalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…