- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
1.takıma gel canım...Merhaba ben de kararlı ve istikrarlı bir gruba katılmak istiyorum...95 kiloyum ve 75 olunca ya kadar bu işin peşini bırakmayacağımevlenmeden önce 3 ayda 18 kilo vermiştim yine aynı kararlılığı hissediyorum kendimde yardıma ihtiyacım var bebeğim için zayıflamak ustiyorum
Azerimisin canım?Merhaba. 48 yaşındayım. Boyum 1.67, kilom şimdilik 78. Son iki ayda kendi gayretimle 8 kilodan fazla verdim. Ama daha vermem gereken kilolarım var. Biraz sıkıldım ve kilo vermeyi daha çekilir hale getirebilmek için aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bir takımda yer alabilirim.
Sevgiler.
1.takıma gel canımMerhaba. 48 yaşındayım. Boyum 1.67, kilom şimdilik 78. Son iki ayda kendi gayretimle 8 kilodan fazla verdim. Ama daha vermem gereken kilolarım var. Biraz sıkıldım ve kilo vermeyi daha çekilir hale getirebilmek için aranıza katılmaya karar verdim. Umarım bir takımda yer alabilirim.
Sevgiler.
Aynurcum sen mi çağıracaktın ?Azerimisin canım?
Tamam geliyorum1.takıma gel canım...
Yok canım benim.sadece bana da burada anus anuska falan diyolar ya o yüzden azeri adaşım sandım.hayırlı olsun canım...Aynurcum sen mi çağıracaktın ?
1.takıma gel tanısalim canımMerhaba. Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Boyum 1.63, bir yıl önce 90 kiloyu gördüm ve sonra bir yıl içinde 15 kilo verip 75 kiloya indim. Sonra bunun 5 kilosunu geri aldım tabi ve şuan 80 kiloyum. Tekrar kilo vermek istiyorum ve bunu motivasyon ve destek konusunda hem yardım alarak hem de yardımcı olmaya çalışarak daha rahat yapabileceğimi düşündüğüm için sizlere katılmak istedim. Umarım birileri beni sahiplenir ^^ Hepinizi öpüyorum.
1.takıma gel cnm...merhaba ben 24 yaşındayım üniversiteden mezun olduğum da 68 kiloydum şuan 86 kiloyum kilo vermek istiyorum motivasyon lazım çalışıyorum düzenli spor yapmaya da başladım şu 3 4 gündür ama destek olmadan insan tek başına yapamıyor bazı şeyleri hızlı kilo verip hızlı alıyorum. bana yardımcı olacak kimseler olur mu acaba :)
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
merhabalar herkese... 35 yaşındayım... doğum sonrası kilolarımı bir türlü veremedim... desteğe ihtiyacım var.. beni de aranıza alır mısınız...
5. takıma beklerim kızlarbende katilmak istiyorum nasil yapcam, hangi gruba gircem?
Ben de bi diyet grubuna katılmak istiyorum .yardimci olur musunuz .165 boyunda 63 kiloyum 52 olmak istiyorum
1.takıma gel tanisalimÇoğu yerden dönüş alamadım şansımı bir de burda denemek istiyorum tekrar. Önceden başlamıştım burda bir takıma gayet güzel de gidiyordu fakat çok kötü bir hastalığa yakalandım ve günlerce hastaneye gel git yapmak zorunda kaldım toparlanma süreci felan derken malesef aktif olamadım diyetim de kaynadı o zamanlar 88 kiloydum 84e düşmüştüm o kısa sürede malesef bıraktığımda tekrar aldım. Sonra bir azim tekrar başladım ve şu an 77 kiloyum fakat tekrar bir grubun verdiği motivasyona ve desteğe ihtiyacım var.
19 yaşındayım hayatımın en güzel yılları siyah kıyafetlerle vücudumdaki iğrenç yağların verdği utançla geçiyor. Kendimi sevemiyorum ve bıktım kavga etmekten kendimle. Bismillah diyorum ve bu sefer hedefime ulaşmak için sonuna kadar gitmek istiyorum! Hedefim 58 kilo olmak.
Lütfen beni de aranıza kabul edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?