7.takıma gel kuzum...83 kilo doğum kilolarıyla yaşamaya devam ederken bir sene öncesi sıkı bir karatay yapıp 2 ayda 72 dustum ama sonra abur çi bura dadanınca yine 83 gördüm ve çok mutsuzum kilolarım yüzünden motivasyona ihtiyacım var
Sen de 7.takıma gel kuzum...Merhaba, Ben Aslı. Her yıl düzenli olarak diyete girip başarılı olup, tekrar eski kiloma geri dönüyorum. Bu sefer son diyetim olması dileği ile bir takıma girmek istiyorum. Kilom 68.5 hedefim ise 55. Gerçekten desteğe ihtiyacım var artık tek başına zor oluyor.
Canım kilon boyun kaç?daha önce izne mi ayrıldın?Merhaba ben beyin. Daha önce de cuma zayıflama yarışlarına katılmıştım inanılmaz motive ediyor beni. Eğer yeriniz varsa tekrar girmek istiyorum. 21 yaşındayım ve 6 lı sayılardan çok sıkıldım bir süredir kendi çabalarımla diyet içindeyim ve dört kg verdim ama grup etkisi başka oluyor geri dönüş bekliyorum sayın kaptanlar :)
Canım kilon boyun kaç?daha önce izne mi ayrıldın?
Tamam canım aradım buldum.330.etapda ayrılmışsın.6ay geçtiyi için yarışa bilirsin...Devamlılık sağlaya bileceksen 7.takıma gel kuzum.156 boy kilo da 64 ayrilma karari almistim çünkü calistim is nobetliydi ayak uyduramadim msj atmada eksiklikler yasadim iki sene once olmasi lazim
9. takima Gel canimMerhaba,
34 yaşındayım, şu an 98,5 kilodayım. Daha önce 106'dan 90 kiloya kadar inebilmiştim ama kışın çok hastalandım ve yeniden kilo aldım. Hedefim ağustos ayına kadar verebildiğim kadar kilo vermek, ağustosta tatile gideceğim ve artık daha derli toplu görünmek istiyorum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Ay 9. takim diye buraya yazmisim cok özür dilerimKilo veremeyenler simdiden Spor cezalariniz hazir
7.takıma gel kuzummm...Merhaba arkadaşlar,
30 yaşındayım ve 80 kiloyum. Boyum 160cm. Eşim 170 cm ve 63kg. Geçtiğimiz hafta bebeğimizi kaybettik ve kürtajla alındı. Yeni hamilelik planlamak istiyoruz ve sağlıklı bir hamilelik için kilo vermem lazım. Ayrıca eşim de bu durumdan şikayetçi. Ayrıca sigarayı da bırakıyorum bu yüzden kilo almak yerine vermek istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum, motive olmam lazım ve ne yapacağımı nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Lütfen bana yardımcı olunuz
4.takıma bekliyorum canımDaha önce 90 kiloyum şimdi 77-76 kiloyum 15 kilo vermem gerek Ağustos'a kadar 18 yaşıma girdim bende sizinleyimm
4.takıma bekliyorum o halde85.1 kiloyum. Yarışarak ebediyyen kilolarıma veda etmek istiyorum.
selam tatlım sen yeterki kilolardan kurtulmak iste seve seve alırız tabi gel bakalım 14. takıma bekliyorumbenim en az 10 kilo vermem Lazım( 165 boyunda 64 kiloyum. 58 kilo idim geçirdiğim kaza sonrası 1ay yattım sonuç bu ( hedefim 52!! Beni de bir takıma alın yoksa veremeyeceğim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?