Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zayıflamak istiyorum arkadaşlar nereye nasıl üye olacağım bilmiyorum, motive olmak motive edilmek zayıflama yolunda çok faydalı o yüzden grup arkadaşlarım olsun ben onları onlar beni motive etsin istiyorum ne yapmalıyım?

Merhaba ben 18 yasindayim 12 yasindayken diyetisyen kontrolunde 8 kilo vermistim fakat onu biraktiktan sonra 10 kiloyu o yaz aldim. Ondan sonra 14 yasimda baska bir diyetisyene basvurdum ve 4 ay gibi bir surede 18 kilo verdim fakat o yaz da bu kilolari fazlasiyla aldim. Su an olmam gerekenden 30 kilo fazlayim ve 88 kilo civarindayimhedefim 58 kiloya ulasmak. Bu arada boyum da 1.59. Yarismaya kabul ederseniz sevinirim

9. takima gel cnm

3. Takıma gel canım

Selam ben burda daha önce bi gruba katılmıştım çokta güzel kilo verdim ama gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar katılmak istiyorum mümkünmü acaba

Ismim şeyda 21 yaşındayım öğrenciyim bende aranıza Katılmak istiyorumm 103.5 kiloyum 170 boyum var

Selam ben burda daha önce bi gruba katılmıştım çokta güzel kilo verdim ama gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım şimdi tekrar katılmak istiyorum mümkünmü acaba
414. etapta kendi isteginle takimdan ayrildigin icin diskalifiye edildin.bu nedenle yarisamazsin suan. Su diyeti gibi sok diyetler yapmassan yeniden motivasyon amacli 9. takima gelebilirsin

Merhaba,

165 cm 65 kiloyum. 1 bucuk aydır diyetteyim. 5 kilo verdim.
54 kiloya düşme hedefim var.

Beni hangi grup kabul eder acaba ? :):)

Selam bende aranıza katılmak istiyrm
12 yaşından beri kilolu oldum
Bir sürü diyet yaptum ama verdiğim kiloları fazlası ile aldım
En son geçen yıl 62 kilo ile ikinci bebeğime hamile kaldım ve 86,5 ile doğuma gittim doğumla 5 kg gitti
Sonrasında karatay forumuna üye oldum ve karatay diyeti ile 3,5 ayda yaklaşık 14 kg verdim
Ama diyeti bozunca iki kg geri aldım ve şu an 70 kiloyum boyum da 158 cm
55 kg olmam lazım ama motivasyonumu kaybettim lütfen beni de aranıza alın ii geceler

5. takıma gel tatlım

merhaba ben zeynep 17 yaşındayım. 1 hazirandan beri diyetteyim dün isvece başladım. 95den 86da düştüm. boyum 160 bende takıma girmek istiyorum teşekkürler :)

Kızlarrrrr alışverişe gittim geldim
Normalde hiç meyve yemeyen ben canım nasıl meyve istedi kendimde şaşırdım
Şu anda, akşama sadece meyve yemek istiyom
Karpuz çilek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…