- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
14. takıma bekliyorum gel tanışalımMerhabalar...Bende Katilmak Istiyorum Araniza
4 .takıma gel canım :)Merhabalar bende bu takımlara katılmayı çok istiyorum. Benide alir misinizz :) 1 haftadir düzenli diyet ve spor yapiyorm 78 den 75.8 e indim 22 yasindayim
Merhaba kızlar bende 72 kiloyum ve aşırı derece de motivasyona ihtiyacım varBeni de aranıza kabul edin
3. Takıma gelin kızlarMerhabalar bende 25 yaşında 1.64 boyunda ve 68 kiloyum 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum ama 77 den 68 e gelebildim ve motivasyona ve takım ruhuna ihtiyacım var 3 gündür diyet siz yaşıyorum tekrar aynı yola girmek istiyorum kabul edebilecek olanları bekliyorum
Kızlar bende katılmak istiyorum kilom 65,6 50 kilo olmak istiyorum
Hepinize iyi akşamlar kızlarben 1.56 boyunda 61 kiloyum. boyum kısa olduğu için kilomu olduğundan daha fazla gösteriyorum. gerçi küçüklüğümden beride çok zayıf bir kız olmadım açıkçası. yarım bırakılmış diyetler, gelmemiş pazartesiler... ama artık kararlıyım hedefime ulaşmak istiyorum. ben de size katılmak istiyorum
merhabalar,
bende kılo alıp verenlerdenim, evlılık oncesı kılo verdım yalnız sımdı verdıklerımı yavaş yavaş gerı alıyorum. eşimle anlaşma yaptık kılo vermek ıcın bende buradan destek almak ıstıyorum. kılom bugun tartıldım 64,4kg boyum 1,69 bende zayıflama takımlarına katılmak ıstıyorum.
Merhaba ben de takimlardan birine katilmak istiyorum
Boyum 1.58
Yasim 31
Kilom 59.5
Hedef kilo 50 ama uzun surede vermek amacim cunku emziriyorum
denizcim 14. takıma bekliyorum.Merhabalar benim adım Deniz 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim şu an mevcut kilom 87 malesef ki bu gerçeğin farkına dün vardımçünkü tatilin başında 82 kiloydum ve bir buçuk ay gibi bir sürede 5 kilo aldığımı farkettim kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum ve burdaki başarı öykülerini okuyarak kendimi motive etmeye çalışıyordum bikaç hafta önce cuma zayıflama yarışmasından mezun olanların başarı öyküleri diye birkaç başlık olduğunu farkettim ve okudum ordaki arkadaşların yazdıklarından çok etkilendim ve yıllardır sürdürmeye çalıştığım kilo verme serüvenimin üstesinden tek başıma gelemeyeceğimi farkettim çünkü sürekli bir kilo verip alma süreci yaşıyorum ve en ufacık bir problemde kendimi salıveriyorum gördüm ki burdaki insanlar birbirlerinden desteklerini eksik etmiyorlar o nedenle ben de iki gündür katılsam mı katılmasam mı diye tereddüt yaşıyordum ve işte şimdi burdayım umuyorum aranıza bana da yer vardır
denizcim 14. takıma bekliyorum.
4.takıma gel bizim müzmin tombişimiz ol senbeni de alııın ben müzmin şişkonuzuuum kiom 75.5 - 76 arası bir şey boy 1.58 yaş 33 hedef 50 duyun sesimiiiiii.....
4.takıma gel bizim müzmin tombişimiz ol sen
biz kazanamıyoruz pek zaten sıkıntı yok olduğu kadar olmadığı kader diyomuşum , bizim kaptan duymasıngeliyoruuum..... benle yarışma kazanmak biraz zor olur ama sizlere layık olmaya çalışıciğim efem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?