Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba emine ben...
2012 eylül ayında doğum yaptıktan sonra 2014 yılında büyük bir başarı sonucu 63 kiloya kadar inmiştim.
şuan 70 kiloyum boy 1,60 malesef...
şuan itibariyle cuma zayıflama yarışmalarına dahil olmak istiyorum ilk hedefim 55 daha sonra 50 ye kadar yolum var. ne yapabilirim aranıza nasıl katılabilirim

Canım arzu edersen seni seve seve 8.ci takıma bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-10573

Merhabalar
Ben 19 yaşındayım boyum 165 ve 71 kiloyum düzenli beslenip sporla kilo verebiliyorum ama bir hafta suruyor maximum.Motivasyona ihtiyacım oluyor.Amacım 52 kilo olmak tabi uzun vadedeki hedefim bu eylül sonuna kadar 62 kilo olmak istiyorum beni takiminiza alıp destek olursanız çok sevirim

Canım buyur gel 8.ci takımda bizlerle birlikte hedefine keyifle ulaşırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.123779/page-10578#post-42030761

Bende 2011 de evlendikten sonra 10 kilo 2013 de doğumda 20 kilo aldım. Şu anda 81 kiloyum doğum kilolarını verdim fakat 173 boyunda bir bayan olarak halen 15 kilo fazla var. Hedefim 65 . Diyetisyen e gidiyorum. Spora başladım . Böyle bir yarışın beni hizlandiracagini.düşünüyorum. umarım uygun bir grup vardır. ... ☺

10.takıma beklerim 6ay önce doğum yaptım ve 30kg fazlam var.onuncu takımı yeniden aciyorum gel birlikte citir olalim

Selam 20.7 yaklasik 84,5 kiloyla basladim kendi basima beslenmemi düzeltip yanindada spor yaparaktan kilo vermeye bu Sabah darti 81 i gösterdi..Hedef 51. az cok kilo versemde son 2 günde abucura kacamagim oldu...Okulun yaninda bir Markette tüm abur cubur reyonlarin yaninda calistigim icin ister istemez aklima geliyor ve iradem zayif kalabiliyor -.- Burda ayni dertten muzdarip olan arkadaslarla her gün yediklerimi paylasacagim icin kacamak yapmaktan belki daha cok cekinir daha kolay kilo verebilirim :) Ayrica kötü olan Türkcemin kusura bakmayin yurtdisinda dogup büyüdügüm icin bu kadar sadece.

Hosgeldin Cansu 10.takıma gelirsen abur cuburdan birlikte vazgeceriz :) benim de hatam onlar ;(

Merhaba,
1 mayıstan beri diyet yapıyorum. Boyum 1,65 kilom 78 di (bu kiloya nasıl çıktım bilmiyorum)..

Neyse ki kendime dur dedim ve 3 ay içerisinde 11 kiloo verdim. Ramazan ayında kilo vermem durdu , mevcut kilomu korudum.

Şuan da kilom 67 ve ilk hedefim 60 olmak. Sonrasında 53-55 arasında korumak istiyorum.

Aktif bi gruba katılmak isterim :)

şu an en aktif en gözde takım 10. takım oraya bekleriz

Merhaba ben 1.68 boyunda ve 78 kiloyum. Hedefim 63 kiloya kadar inme. Bunuda en kisa zamanda yapmak istiyorum. Bunun icinde bir grupla daha hizli ilerleyecegimi dusundum. Hem motivasyonumu arttiracak hem de sorularima cevap aradigim zamanlarda destek olacak bir grupta yer almak istyorum. Beni araniza alirsaniz cok sevinirim.

Canım buyur 8.ci takıma birlikte çok güzel kilolar veririz inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-10585

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…