Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar bende 1 hafta oldu diyete başlayalı diyeti kendi kendime uygulamak sıkıcı oluyor buradaki tatlı rekabet hoşuma gitti.aranızda yer bulabildiğim bir gurupla zayıflamak istiyorum kim beni alır:))

selam arkadaşlar bende 1 hafta oldu diyete başlayalı diyeti kendi kendime uygulamak sıkıcı oluyor buradaki tatlı rekabet hoşuma gitti.aranızda yer bulabildiğim bir gurupla zayıflamak istiyorum kim beni alır:))
Kilon boyun ne tatlim fazlan ne kadar

Sende erigim in takimi 10. Takima kos paylasima basla bakalim azmin daim olsun

Kızlar herkes kendi takımına üye çağırabilirmi acaba? Benim takıma üye lazım, gidiyorum geliyorum çağıramıyorum. Bu şekilde bizler mağdur oluyoruz lütfen..

bendeeeee varımmmm yaaa aldımm başımı gittimmm şoktayımmm halaaaa 63 kg azımle 99,9 kg gelebıldım. yorucu bı evlıılık ardından boşanma ve son durum bu. gerçi 3 yıl oldu bıteli ama benkendıme zarar verme konusunda azımle ilerliyorum. bı bana da el atın kızlar. toparlanma zamanım geldı artık hatta geçiyor bile. kabul edersenız ben varım

Gel canım 10.takıma beklerim

Selam bende aranıza katilmak istiyorum.92 kiloyum boyum 165. bir oğlum var ve doğumdan sonra aslında hamile kaldığım kiloya dönmüştüm fakat 2. Bir bebek ve düşük neticesinde bir kendini kaybetmislikle 97 ye kadar çıktım. Diyet yapmadan sadece işten gelirken markete uğrayıp aldığım abur cuburlari kestim ve 92 ye düştüm. Şimdi bundan sonrası için gerçek anlamda harekete geçmeye hazır hissediyorum kendimi. dukan diyetine sempati duyuyorum.inşallah hedefim olan 65 e burada zaman nasıl geçmiş farkedemeden ulasirim.

3. Takıma gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…