- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
kesin kararlı ve azimliysen 3. takıma bekleriz :)selam beni de aranıza alır mısınız boyum 1.73 kilom 77. 19 yasındayımı ve üni yi yeni kazandım. acilen aldığım kiloları vermek istiyorum okula bu halimle baslamak istemiyorum
10.takıma gel canimselam kızlar bende katılmak istiyorumm. boyum 1.65 , kilom 71 , yaşım 30
LİNK ATABİLİR MİSİN?10.takıma gel canim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.460862/page-548#post-42123843. Gel canımLİNK ATABİLİR MİSİN?
Azimliysen 10.takıma beklerimMerhabalar bende katılmak istiyorum 30 yaşındayım 70.03 kg ım 156 cm im bu siteye zayıflamak amacıyla katıldım :) tskler
9, takıma beklerim canımMerhabalar. Bende 26 yaşındayım evliyim. Boyum 162 kilom 71.Benide bir takıma alırsanız çok mutlu olacağım. artık 60 ı görmek istiyorum. Bu şekilde yarışarak daha motive olacağım.
canım senide 9, takıma beklerimmerhabalar bende artık zayıflamak istiyorum burayı ilk defa gördüm 75.5 kilo olduğumu öğrendim boyum 1.68 en az 10 kilo vermeliyim
Hedefin ne canım azimliysen 10.takıma gelMerhabalaaar . Bende katılmak istiyoruum.Boyum 1.62 kilom 57 :) beni de aranıza alır mısınız??
Azimliyim tabii . Son 5 kilo :)Hedefin ne canım azimliysen 10.takıma gel
Pekala:) Tşkler...9, takıma beklerim canım
canım eğer takım kurallarına uyarım dersen 9, takıma beklerim gel konuşalımmerhabalar ben 14 ysşımdayım boyum 1.68 8 yaşımdan itibaren kilo aldım bir anda 15 20 kilo aldım daha sonra ben büyüdükçe göbişim de büyüdü en sonunda 85 olmuşum ama geçen sene karar vermiştim kilo vermeye tahlil falan yaptırdık hiç birşeyim olmadığını öğrendik yüzme yürüyüş ve pilates ile ayda 4 - 5 kilo verdim diyet yapmazdım evde önüme ne gelirse hep onu yedim ama az yedim 2014 ağustosta vermiştim 80 kilo olmuştum okul açılınca bıraktım çok sağlıksız beslendim sürekli abur cubu abur cubur ve tam 1 yılda 20 kilo almışım 103 ü de gördüm neyse ki 3 kilo verdim şuan 100.2 kiloyum tabiiki 3 kiloyuda çok sağlıklı vermedim diyetle verdim sporsuz ama kararlıyım gidicek o kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?