Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar aranızdaki sohbeti takımlarınızda yapın olurmu? Ya da paylaşımda paslaşalım, lütfen

Evet Arkadaşlar 28 yaşındayım. 171 cm boyunda ve 79 kiloyum. Yemek yemeyi seviyorum ama azimliyimdir ve artık gerçekten kilo vermek istiyorum ve bunun için motivasyon sağlayacak arkadaşlara ihtiyacım var. Spor konusunda çok iyiyim hemen hemen hergün yürüyüşe gideriz haftada iki gün 3 saat tenis oynarız eşimle. bisiklet süreriz yüzmeye gideriz yani oldukça hareketliyiz. Diceksiniz ki madem öyle 2 yıldır neden 1 kilo bile veremedin diye :) bende kendime sordum bunu uzun yıllar, sonra bi ara sandığımdan çok daha obur olduğumu bile düşünmedim değil :) ama hayretler içerisinde kaldığım gerçeğimi yeni öğrendim. Demirim eksikmiş 2,9 çıkacak kadar eksik hemde. Bu kadar basit. Ve kilo vermeyi ciddi engelliyormuş. Neyse artık ilaç kullanmaya başladım ve haftada iki kilo verdim. Şimdi buradaki arkadaşlarla beraber 15 kilo vermek istiyorum.

10.takima gel canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…