izin aldıysan sorun olmuyor diye biliyorum canım .kaptanıyla iletişime geç .sonra istediğin takımla devam edersin :)izin alarak ayrılmıştım. takım 1 di sanırım ben bir iletişime geçeyim o kısımla.
Teşekkürler :)izin aldıysan sorun olmuyor diye biliyorum canım .kaptanıyla iletişime geç .sonra istediğin takımla devam edersin :)
Şimdi baktım da diskalifiye listesinde çıkıyor adım :) Nasıl tekrardan başlayacağım peki?
5.takıma gel canım ilgilenelimŞimdi baktım da diskalifiye listesinde çıkıyor adım :) Nasıl tekrardan başlayacağım peki?
4.takıma gelebilirsin canım :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-21876#post-47589891Ben siteye yeni üye oldum herkese merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
Yetisemedim4.takıma gelebilirsin canım :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-21876#post-47589891
son 1 tane daha alıyım hepsini senin olsun tatlım :)Yetisemedim
Kovboy filmi gibi oldu ya hızlı olan kazanıyor.son 1 tane daha alıyım hepsini senin olsun tatlım :)
ahahhahKovboy filmi gibi oldu ya hızlı olan kazanıyor.
Hayırlısı artık.ahahhahhadi bakalım bir sonrakini kim kapacak
öyle olduk valla yeni arkadaşlar kara borsa gidiyorKovboy filmi gibi oldu ya hızlı olan kazanıyor.
Aynen vallaöyle olduk valla yeni arkadaşlar kara borsa gidiyor
10.takima gel canımEvet Arkadaşlar 28 yaşındayım. 171 cm boyunda ve 79 kiloyum. Yemek yemeyi seviyorum ama azimliyimdir ve artık gerçekten kilo vermek istiyorum ve bunun için motivasyon sağlayacak arkadaşlara ihtiyacım var. Spor konusunda çok iyiyim hemen hemen hergün yürüyüşe gideriz haftada iki gün 3 saat tenis oynarız eşimle. bisiklet süreriz yüzmeye gideriz yani oldukça hareketliyiz. Diceksiniz ki madem öyle 2 yıldır neden 1 kilo bile veremedin diye :) bende kendime sordum bunu uzun yıllar, sonra bi ara sandığımdan çok daha obur olduğumu bile düşünmedim değil :) ama hayretler içerisinde kaldığım gerçeğimi yeni öğrendim. Demirim eksikmiş 2,9 çıkacak kadar eksik hemde. Bu kadar basit. Ve kilo vermeyi ciddi engelliyormuş. Neyse artık ilaç kullanmaya başladım ve haftada iki kilo verdim. Şimdi buradaki arkadaşlarla beraber 15 kilo vermek istiyorum.
10.takıma yaz canım onlar seni yönlendirlerPeki Nasıl katılacağım size bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?