7.takıma bekleriz bacım , yanlız değilsinMerhaba. Ben Betül. 1.63 boy, 90 kilo
36 yaşındayım
Ergenliğe 64 ve gençliğe 72 ile giriş yaptım.
Uzun yıllardır 80 ila 90 arasında gelip gittim.
İki yıl önce burada başarılı bir şekilde 78 e kadar düşmüştüm. MuhteşemdiŞimdi 90 liloyum ve iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum.
HEDEFİM önce 78 sonra 37 yaşıma yani tam bir yıl sonra 72 olarak girmek.
HAYALİM önce 78 sonra 72 olmak en son 38 yaşımda 65 olmak...
Gruplarda ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Biz eskiden günlük yediklerimizi yazardık ve cuma günleri kilomuzu belirtirdik.
Diyet sürecinde güçlü bir iradem var, güçlü bir takım ile yolmak isterim
Merhaba herkese şu takım olayı nasıl acep bende katılabilirmiyim yoksa daha önce kurulan bişeymi.burada adım elif 30 yaşındayım evliyim 170 boy 81.200 kg.mım daha yolum uzun 1 aydır diyetteyim 89.800 ile başladığım bu yolculugu bitirmeme daha çok var.bebeğim olsun istiyorum oyüzden ilk defa bukadar azimliyim aslında :))) hedefim belli minnak biri olsun hayatımda artık yeter dedim ve bende bu serüvende yer almak istedim.sıkıldığım ve pes etmek istediğim zamanlarda olmayan bebeğimi düşünüp daha da azmettim ve şimdide aranızdayım kabul ederseniz çok sevinirim :)
7.takıma gel canım.Merhaba, Uzun yıllardır sürekli diyet yapıp bu durumu kronikleştirmiş birine ihtiyacınız var mı? Zamanında çok kilolar verip, sonra şımarıp şımarıp geri almış biri bence grubunuza değer katar :)
Ben 33 yaşındayım bir kızım var. Mali müşavirim. 85 kg yumsürekli oturarak çalışıyorum hareketsizim. sağlığım için kilo vermem gerekiyor. Şu an gaza gelmeye çok müsaitim. saygılar sunar. katılacağım gruba rakip olanlara başarılar dilerim. Çok üzüleceksiniz :) :) :)
2. takıma beklerim canımMerhaba, Uzun yıllardır sürekli diyet yapıp bu durumu kronikleştirmiş birine ihtiyacınız var mı? Zamanında çok kilolar verip, sonra şımarıp şımarıp geri almış biri bence grubunuza değer katar :)
Ben 33 yaşındayım bir kızım var. Mali müşavirim. 85 kg yumsürekli oturarak çalışıyorum hareketsizim. sağlığım için kilo vermem gerekiyor. Şu an gaza gelmeye çok müsaitim. saygılar sunar. katılacağım gruba rakip olanlara başarılar dilerim. Çok üzüleceksiniz :) :) :)
Biz kapmışız akrebim naaaberrrrrOooo aynı saniyede 5. 7. ve 2. takımSeç beğen al o zaman
Biz kapmışız akrebim naaaberrrrr
Nasılsın bacım ?
Khena nın nici yabancı gelmedi bana
Hayırlı olsun canım. Rakibiz o zamanİlk 7. takım yazdığı için 7. takıma gidiyorum teşekkürler.
9.takıma gel tatlımMerhaba ben de katılmak istiyorum
32 yaşımdayım 2 çocuk annesiyim
İkinci çocuğumdan sonra 10 kg yakın verdim
85 ten 75e düştüm ama motivasyonum düştü daha veremez oldum. Hedefim 62 kg olmak
Eşimle iddeaya girdik
Takımlardan birine katılmam lazım...
7.takima gel canım.Selam ben yağmur. 24 yasinayim evliyim .Ögretmenim . 60larda gidip gelirken birden 75i gordum dun tartida bugun sıkı bir diyete basladim hedefim 64 kilo olmak 2ay icerisinde olmayi planliyorum. Cok mutsuzum kilomdan dolayi ...Aranizda bana da yer var mi?
5.takima ugrarsan tanisabilirz canimSelam ben yağmur. 24 yasinayim evliyim .Ögretmenim . 60larda gidip gelirken birden 75i gordum dun tartida bugun sıkı bir diyete basladim hedefim 64 kilo olmak 2ay icerisinde olmayi planliyorum. Cok mutsuzum kilomdan dolayi ...Aranizda bana da yer var mi?
5.takima gel canim tanisalim10 günde epey kilo aldım, bana aranızda yer açıın pıliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?