Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de katılmak istiyorum çocukluğumdan beri hep kiloluyum ve insanların beni bunun için küçük görmelerinden sıkıldım. 19 yaşındayım üniversitede okuyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum. 74 kiloyum 52kg olmak istiyorum.
 
7.takima gel canım.
 
Merhabalar, 18 yaşında 1.68 boyundayım. İlk okuldan beri tombulum ve çok çektim.İçime kapanık biri oldum kendini bilmez densizler yüzünden. Geçen sene artık canıma tak etti ve ocak ayında 83 kilo ile karatay diyetine başladım. 5 ay sonunda 68 kiloya düştüm. Sınav senesi okul dershane derken yememe içmeme dikkat edemedim. Geçen ay cesaret edip tartıya çıkınca acı gerçekle yine yüzleştim , 80 kilo olmuştum. 10 temmuzda 80 kilo ile başladım şuan 72.9 kiloyum.
Artık sıkıldım bir ileri iki geri modundan. Ne olursa olsun artık geri dönmeyecem ve 60 kiloya inicem İnşallah. Üniversiteye şişman gitmek istemiyorum. En azından açılana kadar 65 kiloya düşmeyi umuyorum. Sonrasında aynı şekilde devam edip 60 olmayı planlıyorum.
Şuan motivasyonum tavan ama disipline ihtiyacım var.
Beni takımına almak isteyen olursa sevinirim.
 
2. takıma beklerim canım
 
Merhaba ben de geldimm

Çocukluğundan aldığı kiloları her yere taşıyan bir son sınıf üniversite öğrencisiyim. Boyum: 1.59, kilom 60 civarında şimdiye kadar idare ettim. Bazılarına 60 yine de az geliyor ama vücudum sıkı değil ve daha fazla görünüyorum. Asıl önemlisi, vücudum da orantısız. Belimde üst taraflarımda bir yağ birikmesi yok ama gelgelelim üst bacak, alt bacak, basen aldı başını gidiyor. Oturduğumda öyle bir yayılıyor ki, utancımdan otururken yere tam basamıyorum, ayaklarımı yere parmak ucunda koyuyorum. Maksat daha az yayılsın. Etrafımdaki herkes de tam ideal kilosunda güzel güzel kıyafetler giyerken ben hiçbir istediğimi giyemiyorum, bu da çok moralimi bozuyor ve özgüvenimi düşürüyor. Ramazan vs dolayısıyla da 62'e çıkınca bu işe dur dedim 2 haftadır diyet-spor yapıyorum. Hedef kilom: 52
 
9.takima takıma gel canim
 
selam herkese bende kilo vermek istiyorum yaşım 26 boyum 1.65 kilom 72.5 75 ten buraya kendi başıma geldim ama koyvermemek için bi gruba girmem lazım sanrm :) beni de aranıza alır mısınız?
 
Merabalar bende ortalama 65 kilolardayım ama bayramdan sonradan beri 67lerdeyim 7-8 ay öncesinde 58 kiloya kadar düştüm ama nasıl oldu bende anlamadım bi baktım 67 olmuşum lütfen beni çok aktif olan bi takıma alın bu şekilde motive olarak kilo vermek istiyorum arkadaslar
 
Kurallara uyarım dersen 9.takıma gel tatlım
 
Bende zayıflamaya çok ihtiyaç duyuyorum artık. 157 boyunda 60 kiloyum hamilelikten sonra üst bedenim genişledi ve 70kilo olmuştum şimdi sarkmış nasıl gizleyeceğimi bilmediğim bi göbekle ve 10 kilo fazla ile kaldım. Gruba yeni birini isteyen ? :)
 
5. takima gel tanisalim canim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…