Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrb ben de aranıza katılmak istiyorum hep kilolu biriydim sadece bi ara 54e kadar düşmüştüm yıllar önce sonra yine kilo aldım evlilik hamilelik emzirme vs derken 77 oldum 3 hafta önce diyete başladım suan 73,5 oldum artk sizinle devam etmek istiyorum acelem yok 1yıl içinde 50 olmak istiyorum vermem gereken 24 kilo var kalıcı olsun istiyorum acelem yok yavaş olsun etkin olsun....bu arada yaşım23 boyum 156

1.takıma gel tanışalım canım

Selamlar, aylaaar önce bir gruptaydım ama hangisindeydim, en son ne zaman tartıldım hiç hatırlamıyorum. Tekrardan yediklerime, yaptıklarıma dikkat etmeye başladım ve diyet grupları bana çok faydalı olmuştu kilo verirken. 32 yaşındayım, 156 boyum, 56 kiloyum. hedef kilom 52. eski grubumla mı devam edeceğim, yoksa yeni bir gruba mı katılmam gerekiyor?

4 .takıma gel canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-21869#post-47585977

canım gruptan izin alarak mı ayrıldın ? yoksa atıldın mı ? çünkü bu durumlarda hemen alamıyoruz gruba sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…