Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14. Takima gel tatlim

merhaba 3 ay sonra düğünüm var ve 6 kilo vermem lazım. hayatım boyunca hep kilo aldım verdım 5 kilo al 5 kilo ver diyet yap spor yap vs vs cok yoruldum. bir türlü motive olamıyorum. ölesim geliyor. ama bu sefer kendimi toparladım ve sizlerle beraber bi gruba katıllıp iyi kötü herseyi paylasmak istiyorum. azimliyim ama motivasyona da ihtiyacım olacak zaman zaman herkes gibi 25 yasındayım 55 kiloyum bu sekilde yani :)

14. Takima gel canim

Yavrum hoşgeldin 3.takımın üye ihtiyacı var bende 4 teyim uğra bizede annem

Canım sen hala orada mısın kuzum ya :)

Bu sefer 7. takıma geçtim , arkadaşlar vardı o takımda diye tercih ettim .

Desene rakip olduk artık seninle .

Ama sizin takımada laf atmaya gelirim kadim diyet dostum

Canım sen hala orada mısın kuzum ya :)

Bu sefer 7. takıma geçtim , arkadaşlar vardı o takımda diye tercih ettim .

Desene rakip olduk artık seninle .

Ama sizin takımada laf atmaya gelirim kadim diyet dostum
Tabiki gel tatlı rakibem mezun olmuştum bikaç kilo aldım döndüm takıma

3.takima uye yönlendirmemiz devam ediyor hala degil mi hanimlar?? Ne durumdasiniz??baya diskalifiye de vermisler bu hafta

Canımmm aslında devam ediyordu canlanamadı takım hala! Bence gördükçe yönlendirelim sonrada kendi takımlarına herkes alır

66 kiloyum boyun 157 uzun bir diyet suresi sonrasi kilo verdim.1 senedir atistirmalara resmen bagimli oldum kilo verme surecim otomatik durdu. Motivasyon icin bir gruba katilmak ve hedefledigim 54 kiloya ulasmak istiyorum

66 kiloyum boyun 157 uzun bir diyet suresi sonrasi kilo verdim.1 senedir atistirmalara resmen bagimli oldum kilo verme surecim otomatik durdu. Motivasyon icin bir gruba katilmak ve hedefledigim 54 kiloya ulasmak istiyorum

3. takıma gel canım...

Sen 3. Takima gel tanisalim canim :)

Merhaba. 71 kiloyum. Geçen sene 60 kiloydum. Polikistik overdan dolayı 1 ay gibi bir sürede 10 kilo brden aldım. Geldiği gibi gitmedi ve üstüme yapıştı. Bu kadar kilolu olmamı fark etmem baya zaman aldı. Bir kaç zamandır diyetler deniyorum ama motivasyonum 0, eğer bu gruplara katılırsam motive olabilirim diye düşündüm. Umarım bana da yer vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…