- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Merhaba,
Baya bir üyenin (bir çoğunuz zan altında kaldınız, kusura bakmayın) çoklu üyeliği var. Yani aynı kişi 25. grupta iken aynı anda 54. grupta. 54. grupta kilo vermiş gibi dururken 25 grupta kilo veremiyor bu üyeleri deşifre edeyim mi ? (grupları örnek verdim)Uzun zamandır bu tür üyelikler denk geliyor. Veya gruba katılıyor bir süre sonra yok oluyor 2 ay sonra ben yeniyim beni de gruba alın diye geliyor. Böyle o kadar çok üye var ki ....
6.takıma bekleriizBen de katilmak istiyorumm.. Beni de alin lütfen
Belki diğer üyeler de bu şekilde.Merhaba
Dünkü verdiğim örnekteki kişiler biri kendi üyeliği biri kuzeni bir diğeri de arkadaşıymış. Verdiğim örnek yanlış oldu...
4. takima gelebilirsin canim.Merhaba Kızlar . ben iki yıl önce 6. takımda yarisiyordum hamilelik sebebiyle ayrilmistim . 6. Takim yeni üye almıyor hangi takıma gelebilirim ?
1. Takıma git tatlımbende 6. takımdaydım bende hamilelik ve doğum dolayısıyla ayrıldım..o takım dolu imiş
acaba hangi takımda boşluk var ???
hemen dürtüyorum1. Takıma git tatlım
Belki diğer üyeler de bu şekilde.
Yaniii tam bir kandırmaca, baştan bilsek fenada olmaz yani boşu boşuna birde ilgileniyoruz yaaa! Gıcık oldum öyle üyelere...
Merhaba İyi günler, Bende zayıflamak istiyorum. Rica etsem benide takıma alır mısınız?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba,
75 ten 58 e kadar düştüm şimdi 63 kg civarıyım motive olup diyet yapmaya ihtiyacım var tekrardan.
8. Takıma gidebilirsin canım :)Bende zayiflamak istiyormmmmmmm
1.takıma gel tanışalım canımBende zayiflamak istiyormmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?