- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
8. Takım arkadaş arıyor canım oraya gidebilirsinselamm bana da uygun bir takım vamrıdır
teşekkür ederim8. Takım arkadaş arıyor canım oraya gidebilirsin
14 . takima gelebilirsin canimmerhaba arkadaşlar, ben de katılmak istiyorum yarışmaya.
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba bayanlar. adım üzerimde obez bir bayanım. bir takımla birlikte zayıflama maratonuna başlamak istiyorum . beni kabul edecek takım var mı ?
10 takima gel cnm,merhabalar bende yarismaya katilmak istiyorum. boyum 157 kilo 65 hedefim 50
10 takiam gel cnmMerhabalar hanımlar ben 1.55 boyunda 82 kilo olan iki cocuk annesi bir kadinim digum kilolarimi veremedim bu olaya bir dur demek istiyorum ama yalniz basaramiyorum
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar. 1.68 boyum 84.8 kiloyum polikistik over ve Hipotiroidi hastasiyim.Biri 5 yasinda ve 10 aylik ikizlerim var doguma 110 kiloyla girdim ilk 3 ay 95.6 kiloya düştüm ramazanda pek yapamadim sonra gram gram 84.8 düştüm. Şimdi biraz destege ihtiyacım var ayrica cok diyetisyen e gittim bana Karatay diyeti uyuyor.Bana uygun takim varmi?
14. Takima gel canim:)Bnde katilmak istiyorum kizlar ne yapmam gerekiyor cok sisman hissediyorum kendimitek basima veremiyorum sizi gordkce belki gayret gelir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-16555#post-48910475Boyum 1.69 kilom 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?