Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bayanlar. adım üzerimde obez bir bayanım. bir takımla birlikte zayıflama maratonuna başlamak istiyorum . beni kabul edecek takım var mı ?

Merhabalar hanımlar ben 1.55 boyunda 82 kilo olan iki cocuk annesi bir kadinim digum kilolarimi veremedim bu olaya bir dur demek istiyorum ama yalniz basaramiyorum

Merhabalar. 1.68 boyum 84.8 kiloyum polikistik over ve Hipotiroidi hastasiyim.Biri 5 yasinda ve 10 aylik ikizlerim var doguma 110 kiloyla girdim ilk 3 ay 95.6 kiloya düştüm ramazanda pek yapamadim sonra gram gram 84.8 düştüm. Şimdi biraz destege ihtiyacım var ayrica cok diyetisyen e gittim bana Karatay diyeti uyuyor.Bana uygun takim varmi?

1.takıma gel tanışalım canım

Bnde katilmak istiyorum kizlar ne yapmam gerekiyor cok sisman hissediyorum kendimi tek basima veremiyorum sizi gordkce belki gayret gelir :)

Merhabalar. Ben 24 yaşında 172 boyunda 76 kiloyum. Daha önce de katıldım bu yarışmaya pek aktif olamamıştım ama benim için etkili olmuştu. 3 ay önce 67 kilo falandım. Bu aralar çok kilo aldım acilen vermem lazım. Yaza nişanım olacak ve yakın bir zamanda evlilik teklifi beklentim var. ( inşallah) dediğim gibi daha önce aktif olamamıştım ama bu sefer öyle olmayacak çünkü hedefim var. Beni kabul ederseniz çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…