- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
14 takıma gel canimMerhabalar. Ben 24 yaşında 172 boyunda 76 kiloyum. Daha önce de katıldım bu yarışmaya pek aktif olamamıştım ama benim için etkili olmuştu. 3 ay önce 67 kilo falandım. Bu aralar çok kilo aldım acilen vermem lazım. Yaza nişanım olacak ve yakın bir zamanda evlilik teklifi beklentim var. ( inşallah) dediğim gibi daha önce aktif olamamıştım ama bu sefer öyle olmayacak çünkü hedefim var. Beni kabul ederseniz çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-16555#post-48910475Merhabalar. Ben 24 yaşında 172 boyunda 76 kiloyum. Daha önce de katıldım bu yarışmaya pek aktif olamamıştım ama benim için etkili olmuştu. 3 ay önce 67 kilo falandım. Bu aralar çok kilo aldım acilen vermem lazım. Yaza nişanım olacak ve yakın bir zamanda evlilik teklifi beklentim var. ( inşallah) dediğim gibi daha önce aktif olamamıştım ama bu sefer öyle olmayacak çünkü hedefim var. Beni kabul ederseniz çok sevinirim.
1.takıma gel tanışalım canımmerhaba, ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum. ilk defa katılacağım. 4 ay gibi bir sürede 20-25 kilo arası vermem gerekiyor. yo-yo etkisinden de kurtulup, bunu başarmak istiyorum. bu sefer tek başımayım. ve yardıma ihtiyacım var.
merhaba, ben de zayıflama takımına katılmak istiyorum. ilk defa katılacağım. 4 ay gibi bir sürede 20-25 kilo arası vermem gerekiyor. yo-yo etkisinden de kurtulup, bunu başarmak istiyorum. bu sefer tek başımayım. ve yardıma ihtiyacım var.
geliyorum :)1.takıma gel tanışalım canım
1.takıma gel tanışalım canımSelam güzeller ben 86 ile doğuma gittim, 78 le çıktım ve şuan 62.4 düm vermem gereken 5 kilom var sömestr tatilinde fit gorsun beni alemçok moralimi bozuyorlardi kilom sebebiyle azmettim ama kalan az olunca birşeyler durtmese gitmiyor
1.takıma gel tanışalım canımArkadaşlar 27 yaşındayım bir doğum yaptım doğumdan sonra bir sene içinde resmen 20 kilo aldım halbuki doğumdan çıktığımda çok daha zayıftım şuan çok çok vermem gereken kilo var geçen perşembe eve yürüyüş bandı aldık bugün kuruldu ve başladım bırakmaya da niyetim yok yaza bomba gibi girmek istiyorum destek olursanız sevinirim
İyi geceler ben de bir gruba dahil olmak istiyorum
Merhaba. Haziran 2014'de 74 kilo ile 4. takımda diyet programına başladım. 6 ayda 12 kilo verdim. Bir süre ara verdim ve aldığım kiloları veremeyince takıma geri dönemedim. Şu an 71 kiloyum. Boyum 165 cm. Yaşım 43. Tekrar kilo vermek için gruba katılmak istiyorum.
merhaba adım Esra, 28 yaşındayım, yeni evlendim, şu an 68 kiloyum, hedefim 58'e düşmek, ömrüm kilo alıp vermekle geçti, küçükken zayıftım ergenlikle beraber yaşıtlarımdan hep on kilo fazlam oldu, verdim geri aldım derken bugünlere geldim, yine bir mücadeleye atılmak istiyorum, motivasyon ihtiyacım var, o yüzden buraya katılmak istiyorum
Gruptan 2 hafta izinle ayrıldım. Kilo aldım bu dönemde. Kilo alanlar, aldıkları kiloyu verene kadar gruba dönemeyeceği ve ben de üzerine daha çok kilo aldığım için devam edemedim. Sağlık sıkıntılarım yüzünden de kendimi toparlamam lazım. Grubunuza katılmayı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?