Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmslm cuma diyet grubunu arkadaşlarımdan duydum çok kez zayıflamak istedim ama bir türlü diyete uyamıyorum desteğe ihtiyacım var beni motive edebilecek yol arkadaşı arıyorum.
boyum 1,70 kilom 99 yaşım 32
seve seveAzimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm
Tatlım buraya yazmana gerek yokgrup kuralları neler bilgi verebilir misiniz ilk defa katılıyorum böyle bir portala arkadaşlar bahsetti ama her grubun kendi kuralları geçerliymiş
10 takima gelHerkeze iyi akşamlar dilerim öncelikle
Kendimden bahsetmek isterim size
Ben 24 yaşınsayım Bundan 2 yıl önce 55 kiloyken Gördüğüm panik atak hastalığından sonra aldığım ilaçlar beni 6 ay içinde
80 kiloya Kadar çıkmama neden oldu . Öyle çağresiz kalmıştım çünki bunun sorumlusu ben deyildim .Yakınlarımı ardı ardına kaybetmek Zor zamanlar geçirmem sebeb Özgüvenimi inanılmaz kaybettim
şubattan sonra kendi halime acıyıp birşeyler yapmam gerektiğini düşüdüm 6 ayda spor ile 10 kilo verdim
ama istediğim kilo en az 60 kiloya mağlesef düşemedim.Maddi Yetersizliklerden dolayı da
artık spora gidermmiyorum.Mart ayında Nikahım var 60 kilo vermek istiyorum
Beni Okuyanların Desteğine İhtiyacım var
Beni Takımınıza Kabul ederseni çok sevinirim
Kilo 70
boy 165
yaş 24
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Herkeze iyi akşamlar dilerim öncelikle
Kendimden bahsetmek isterim size
Ben 24 yaşınsayım Bundan 2 yıl önce 55 kiloyken Gördüğüm panik atak hastalığından sonra aldığım ilaçlar beni 6 ay içinde
80 kiloya Kadar çıkmama neden oldu . Öyle çağresiz kalmıştım çünki bunun sorumlusu ben deyildim .Yakınlarımı ardı ardına kaybetmek Zor zamanlar geçirmem sebeb Özgüvenimi inanılmaz kaybettim
şubattan sonra kendi halime acıyıp birşeyler yapmam gerektiğini düşüdüm 6 ayda spor ile 10 kilo verdim
ama istediğim kilo en az 60 kiloya mağlesef düşemedim.Maddi Yetersizliklerden dolayı da
artık spora gidermmiyorum.Mart ayında Nikahım var 60 kilo vermek istiyorum
Beni Okuyanların Desteğine İhtiyacım var
Beni Takımınıza Kabul ederseni çok sevinirim
Kilo 70
boy 165
yaş 24
Çok Teşekkür ederim :)))http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
ilk sayfadaki kurallari ve karar defterindeki son messagi okuyup kabul edip aramiza katilabilirsin cnm
Okudum Hangi grup olduğu ile ilgi bilgi rica edebilirmiyimÇok Teşekkür ederim :)))
Okudum Hangi grup olduğu ile ilgi bilgi rica edebilirmiyim
kusura bakmayın acemiyim burda
Çok iyi olur size zahmet olmazsa :)bak buraya tikliyorsun. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/
burasi takimin ilk sayfasi burayi güzelce okuyorsun kabul ediyorsun. sonra son sayfasinda kendini tanit... takimda ben sana karar defterin linkinide veririm
Okudum :) kabul etmek nasıl olucak onu anlamdım :)Çok iyi olur size zahmet olmazsa :)
Merhaba bir gruba katılmak istiyorum 68 kiloyum yedim yedim aldımyardm edin bana
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum. Daha önceden hesabim vardi ama hem bu hesabimin hemde email adresimin sifresini unuttugum icin giremedim hangi takimda oldugumu hic hatirlamiyorum 1 sene önceydi daha sonrasinda yeni hesapta acmadim. yeniden araniza katilma hakkim var mi? Burda gercekten cok motive oluyordum ve burda oldugum sürece zayiflaya biliyorum tek basima bir türlü olmuyor
8.Takıma gidebilirsin canımMerhaba 77 kiloyum 1 sene icerisinde çok kilo aldım artık çok rahatsızım kilomdan bende katılmak istiyorum: )
Ever cok kararliyim :)Merhaba..
Kararlıysan 4. takıma gel canım
Ya ben yanlislikla alttaki yorumu okuyup 8. takima yazmisim uykulu uykulu. Tabi yorumu sonra silemedim de orda kalmam sorun olur mu? (tabi onlarda kabul ederse)Merhaba..
Kararlıysan 4. takıma gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?