Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar,
ben de gruplardan birine dahil olmak istiyorum. mümkün mü acaba?

Çabuk Zayıflamak İçin Yapmanız ve Yapmamanız Gerekenler
  • Gün içinde 3 büyük öğün yerine acıktıkça yediğiniz küçük 6-7 öğün daha uzun süre tok kalmanızı sağlayacaktır.
  • Kahvaltıda yumurta gibi protein yönünden zengin ve B12 içeren besinler yemek enerji verir ve uzun süre tok tutar.
  • Gece yatmadan en az 2 saat önce bir şeyler yemeyi bırakın ve yemekten hemen sonra TV karşısında uzanmayın.
  • Günde 8 saat uyumanız önemli. Eksik uyumanız enerjinizin azalmasına ve daha çabuk acıkmanıza yol açar.
  • Kilo vermeye yardımcı en eski yöntemlerden biri sabah kalkar kalkmaz bir dilim limon ve bir çay kaşığı bal karıştırılmış ılık bir bardak su içmektir. Bu toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
  • Günde 8 bardak (2-3 litre) su içmeyi unutmayın. Su metabolizmanızı hızlandırarak daha çok kalori yakmanızı sağlar.
  • Daha hareketli olun, arabanızı biraz uzağa park edip eve ya da işe yürüyün, gideceğiniz yerden bir önceki durakta inin ve gideceğiniz yere kadar yürüyün, alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenler yerine normal merdivenleri tercih edin.
  • Sizi motive edecek bir arkadaşınızla yürüyüşe çıkın ve bu yürüyüşleri aksatmamaya çalışın.
  • Porsiyonlarınızı küçültün, daha küçük tabaklar kullanın ve tabağınıza daha az yemek alın.
  • Daha yavaş yemek yiyin ve yiyeceklerinizi daha fazla çiğneyin.
  • Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmeniz için bağırsaklarınızın düzenli çalışıyor olması da oldukça önemlidir. Eğer bağırsaklarınız iyi çalışmıyorsa ve uzun süredir devam eden bir problem varsa bir uzmana danışıp onun önerilerini almanızda fayda vardır.
  • Çeşitli kaynaklarda karşınıza çıkabilecek şok diyetleri uygulamayın.
  • Her ne kadar zor olsa da stresi azaltmaya çalışın. Sürekli stres altında olmak iştahınızı arttırır ve vücudun daha fazla yağ depolamasına sebep olur.
  • Gün boyu yediklerinizi bir yere not edin. Çünkü yazmak gözden kaçan detayları fark etmenizi ve günde kaç kalori tükettiğinizi görmenizi sağlar.
  • Televizyon ve bilgisayar karşısında atıştırmaktan kaçının.

Canım ben porsiyonumu küçülttüm ve kasığımi da böylece az yemeği çok yiyormuş gibi hissediyorum 4 kaşık yemeği tatlı kaşığı ile 10 kaşık yiyorum hatta yemek bitmeden doyduğumu anliyorum

süpersiniz bende bugün 3 gün oldu rejime gireli midemin küçüldüğünü hissediyorum. ben sabah hariç hiç ekmek yemiyorum.

süpersiniz bende bugün 3 gün oldu rejime gireli midemin küçüldüğünü hissediyorum. ben sabah hariç hiç ekmek yemiyorum.
Aynen canım ben bu dediğim yöntemle ve leslee yapiyorum günde 130 dk spor yani ve porsiyon küçültmek 4.6 kilo verdim 1 ayda tavsiye ediyorum sana youtube da var bu leslee açıp yapabilirsin imkanın varsa disarda yürümek daha iyi ama bu soğukta evde yürümek daha mantikli

cok teşekkür ederim bakıcam akşam yürünmüyo soğuk köpekler sorun

Sorma o köpekler başa bela yanında gelen varsa sıkıntı olmazda tek dikkatli ol canım köpekler saldırgan olabiliyor maalesef

arkadaşlar bu bölüm sadece yarışmalara katılmak için olab bir bölüm bu tarz konuşmaları ve bilgileri biri beni durdursun bölümünde yaparsanız iyi olur bölüm amacının dışına çıkmayalım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…