Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba. 65.7 kiloyum. Beni de alırsanız coook sevinirim

Bu yarışmaya defalarla katıldım. Ama 2 haftalık deneme süresini tamamlamadan vazgeçtim diyerek bıraktım. Son kez gruplardan birine katılmak istiyorum.
80 civarı bir kilodayım ama şu an net bilemiyorum. 1-2 aydır hiç tartılmadım.
Hazirana kadar bedenimi tamamiyle değiştirmek amacındayım. Hedefime bu sefer ulaşacağım çünkü evleniyorum.
Fazlasıyla aktif bol sohbetli bir gruptan davet bekliyorum.

1.takıma gel tanışalım canım

Merhabalarrr :) 1.64 boy a 62 kiloyum.3 ayda 68 kilodan 62 kiloya düştüm ama kendi çabalarımla..Biraz daha kilo vermem gerekiyor bu yüzden diyet gruplarına dahil olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabalarrr :) 1.64 boy a 62 kiloyum.3 ayda 68 kilodan 62 kiloya düştüm ama kendi çabalarımla..Biraz daha kilo vermem gerekiyor bu yüzden diyet gruplarına dahil olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
9. takima gelebilirsin

Merhabalar Acayip gaza ihtiyacım var . boy 1.56 kilo 91emziren bi anneyim. Ama çok kararlıyım umarım desteğinizle ideal kiloma ulaşırım

slm kızlar,
ben de zayıflamak istiyorum ama maalesef bir türlü beceremiyorum, var mı bana da bir yer?

Merhaba herkese
Kilo verme sürecimde biraz bıkkınlık geldi ben de burayı keşfettim ve üye oldum hemen. beni de alır mısınız acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…