8.Takıma gidebilirsin canım :)merhaba. 65.7 kiloyum. Beni de alırsanız coook sevinirim
1.takıma gel tanışalım canımBu yarışmaya defalarla katıldım. Ama 2 haftalık deneme süresini tamamlamadan vazgeçtim diyerek bıraktım. Son kez gruplardan birine katılmak istiyorum.
80 civarı bir kilodayım ama şu an net bilemiyorum. 1-2 aydır hiç tartılmadım.
Hazirana kadar bedenimi tamamiyle değiştirmek amacındayım. Hedefime bu sefer ulaşacağım çünkü evleniyorum.
Fazlasıyla aktif bol sohbetli bir gruptan davet bekliyorum.
Geliyorum.1.takıma gel tanışalım canım
9. takima gelebilirsinMerhabalarrr :) 1.64 boy a 62 kiloyum.3 ayda 68 kilodan 62 kiloya düştüm ama kendi çabalarımla..Biraz daha kilo vermem gerekiyor bu yüzden diyet gruplarına dahil olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler :))9. takima gelebilirsin
Kararlıysan 9.takıma gelebilirsin cnmBen de girmek istiyorum. Boyum 1.55 , kilom 71.
Bende emziriyorum 6. takıma gel canımMerhabalar Acayip gaza ihtiyacım var . boy 1.56 kilo 91emziren bi anneyim. Ama çok kararlıyım umarım desteğinizle ideal kiloma ulaşırım
Bende emziriyorum 6. takıma gel canım
kaptan davetiyesi de gelsingeleyimde takım kaptanı çağırmayacak mı canım. boş yer varmı
Kaptanda davet etmiş gel hadi :)geleyimde takım kaptanı çağırmayacak mı canım. boş yer varmı
kaptan davetiyesi de gelsingel canım gel tanışalım gönderelim şu kiloları
Kaptanda davet etmiş gel hadi :)
6. takıma gel tanışalım canım yerimiz varslm kızlar,
ben de zayıflamak istiyorum ama maalesef bir türlü beceremiyorum, var mı bana da bir yer?
tmm canım geleyim.6. takıma gel tanışalım canım yerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?