Selamu aleykum kilo gecmisinizi anlatan bi yazi paylasmam isteniyor.ne aci ki hic kendimi zayif biri olarak hayal edemiyorum..hep kilolu resimlerim hatta bebeklik fotograflarim bile..7 ay once anne oldum.cok hareketli ve su sever bi insan olarak yillardir ayni kiloyu muhafaza ediyorum dogumdan sonra bile.uzun zamandir 95 kiloyum,2 haftadir diyet yapiyorum suan tartida 91.40 gordum.1.67 de boyum var.Yemegi cok seven bi nefsim  kararli ve istikrarli olmak,yaza 70 kiloya dusmus bi insan olmak istiyorum.tabiki ilk hedefim 70 kg.Tartida kendimi 65kg olarak gormek istiyorum
 kararli ve istikrarli olmak,yaza 70 kiloya dusmus bi insan olmak istiyorum.tabiki ilk hedefim 70 kg.Tartida kendimi 65kg olarak gormek istiyorum 

kararli ve istikrarli olmak,yaza 70 kiloya dusmus bi insan olmak istiyorum.tabiki ilk hedefim 70 kg.Tartida kendimi 65kg olarak gormek istiyorum

Üniversiteyi uzaktan okuduğum için ders çalışırken de sürekli yiyorum. Yiyorum yani
 Üniversiteyi uzaktan okuduğum için ders çalışırken de sürekli yiyorum. Yiyorum yani