Merhaba :)
Ben de çocukluğumu bademciklerim yüzünden zayıf geçirdim :) Her hafta hastalanırdım bir antibiyotik biter yenisi başlardı hafta 1 gün mutlaka acildeydik 40 derece ateşle. Sonra 12 yaşında bademcik ameliyatı oldum ve kabus o zaman başladı. Boyum uzun olduğu için anlaşılmıyor ama hep kalıplı bir kız oldum maalesef. Ortaokul ve lisede hep tontiştim iriydim. Üniversiteye hazırlanırken herşey daha da kötü oldu.
Bir dönem verdim katını geri aldım. En sonunda da 71-75 arasına sıkıştım kaldım. Şu anda 74 kiloyum. Masa başı çalışıyorum, genelde kahvaltısız çıkıyorum poğaça yiyorum ve beni bu bitiriyor. Öğlen iş yerinde çıkan yemeği yiyorum o biraz daha kontrollü oluyor. Akşam eve geç gidiyorum geç yiyorum allah ne verdiyse

Üniversiteyi uzaktan okuduğum için ders çalışırken de sürekli yiyorum. Yiyorum yani
Ve en önemlisi çikolatasız katiyen ama katiyen günüm geçmiyor dayanamıyorum

Ay itiraf defteri gibi oldu
Ama artık zayıflamam lazım. Bacaklar oldu löpeçka, popo desen konya ovasından hallice, gıdık babaneme döndü :'(
Herkes boyun var kaldırırsın diyor ama 1-2 seneye söz nişan olaylarına gireceğiz, adam zaten küçümen aynı boydayız. Ben ablası gibiyim yanında
Ay beni de alsın bi grup
Düzenleme: 21 yaşındayım. 175 boyum. 74 kiloyum.
Hedefim en az 65